Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ilyenkor mi a gyerekek érdeke?...

Ilyenkor mi a gyerekek érdeke? (apa viszonyt folytat)

Figyelt kérdés

A testvéremről van szó. Nem szégyellem, mert én tudom, hogy hogyan jutottak el eddig a feleségével, és ki merem mondani, hogy az ő hibája, hogy ma már a megcsaltak közé tartozik (nem csak én mondom, mindenki aki ismeri őket)

Annak nem örülök, hogy pont a barátnőmmel történt a dolog, mert konkrétan én ismertettem meg őket egymással (nem ilyen szándékkal). A barátnőmnek is vannak gyerekei meg a testvéremnek is. A barátnőmet kérdeztem, hogy akkor mi lesz a folytatás és azt mondta, hogy egyelőre a gyerekek miatt nem lépnek, mert szerintük mind a kettőjük gyerekének az a jó, ha a megszokott családjukban élnek, nincsenek a képben új személyek, meg válás, meg láthatás stb.

Szerintetek is ez a legjobb egy ilyen helyzet? Szerintem konkrétan ez senkinek sem jó. Sokszor eszembe jut a 4 gyerek, nem hiszem, hogy egy ilyen rossz kapcsolatokban, nekik jó lenne felnőni. Szerintetek?

2017. okt. 20. 22:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

A válás traumát okozhat a gyerekeknek.De ha együtt maradnak az se jó mert akkor a szülők mérgezik egymást

Ezért nem kell 18 évesen összeköltözni pár nap ismeretség után és ezért nem kell gyereket csinálni pár hét múlva.Az emberek túl elhamarkodottan döntenek mert a pillanatnyi érzelmük megtéveszti őket

Okolni persze senkit sem lehet mert emberek vagyunk és az érzelmek mindig legyőzik az észt.Sajnos általában az emberek nem tanulnak a saját hibáikból és többször is ugyanabba a hibába esnek

2017. okt. 21. 13:48
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
A legjobb lenne, ha a sógornőd összejönne a barátnőd férjével, boldogan élnének 50 évig, a tesód a barátnőddel meg két év múlva szétmenne. Na, az lenne az igazi ennek a két némbernek.
2017. okt. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!