Féltestvérek közti féltékenység. Kinél hogy van?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párom pár évvel idősebb nálam,ebből kifolyólag már 2 gyermeke született az előző kapcsolatából. A lánya 7,a fia pedig 4 éves. Rendkívül sok időt töltenek nálunk,az édesanyjuk ugyanis sokszor utazik el távmunka miatt,ilyenkor van,hogy 1-2 hetet is nálunk töltenek. Egy ideje nagyon jó a kapcsolatunk,a párom szerint én vagyok a gyermekek fő bizalmasa,persze az anyukájuk csodás édesanya csak a munkája mellett nem tud kellő figyelmet szentelni a gyerekeinek. Pár hete derült ki,hogy várandós vagyok. Természetesen majd ki ugrottam a bőrömből boldogságomban,de egyik éjszaka (éjszaka támadnak világmegváltó gondolataim 😂) elgondolkoztam,hogy egy kicsi gyerek mellett én se tudok majd a gyerekekkel sokat csavarogni és úgy tőrödni velük mint még most. Beszéltem erről a párommal,ő azzal nyugtatott hogy minimális testvéri féltékenység mindenhol előfordul,igaz,a lánya az öccse születésekor se volt boldog,de akkor jóval kisebb volt mint jelenleg. Szeretném,ha a gyerekek ugyanúgy éreznék,hogy fontosak nekem,és megpróbálom bevonni őket a picúr életébe maximálisan majd miután megszületett. Tehát hogy játsszunk együtt vele,tanítsuk együtt,stb. Csak azt bizonytalanított el,amikor a kislánynál rákérdeztem,miért civakodik ennyit a tesójával,akkor azt válaszolta,hogy zavaró számára hogy mindig a kisebbel foglalkoznak többet a felnőttek. Tapasztalatokat,tanácsokat kérnék! Köszönöm.2017. okt. 16. 18:18
1/5 anonim válasza:
Ne hanyagold egyikőjüket se és nem lesz baj!
2/5 anonim válasza:
Ezzel nem tudsz mit csinálni, ahogy mondod máshol is előfordul
Engedd oda őket a kicsihez, ne érezzék magukat kizárva, hidd el imádni fogják :)
Meg nem egykék, most már van fogalmuk róla, milyen osztozkodni. A szeretet pedig sosem fogy el :)
3/5 A kérdező kommentje:
Így lesz!! :) Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Szép estét. :)
2017. okt. 16. 19:32
4/5 anonim válasza:
Aki ezen gondolkodik, aggódik az nem lesz rossz anya! Ösztönből meg fogod tudni oldani, soraidból kitűnik, hogy mennyire törődő és érzelmileg intelligens vagy. Sok boldogságot kívánok! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy,köszönöm szépen!!☺☺ Jó éjszakát! :)
2017. okt. 16. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!