Te erezted mar, hogy a lanytestvered feltekeny rad, mert szebbnek szulettel?
Persze, nekem anyám is, nővérem is ilyen, csak ők - szerencsére - nem gyűlölködnek, "csak" kis szurkálódással próbálták-próbálják egész életemben aláásni az önbizalmam.
Akármit csinálok, az sosem jó, ha hízok egy kilót ronda kövér vagyok, ha fogyok felet, akkor meg gusztustalanul sovány. Nem viccelek, legutóbb beszóltak, hogy milyen ocsmány csontos lettem és szó szerint fél kilóval voltam kevesebb, mint előtte :D
Így felnőtt fejjel rájöttem, hogy miért csinálják és végre leküzdöttem az önértékelési zavaraimat.
Kis naiv vagyok én is, eddig eszembe sem jutott, hogy családtagok is szemétkedhetnek irigységből :)
uristen, tudom velem is volt mikor anyám olyat szolt be vacsora utan :"akkora hasad van , mint nekem 3 honapos terhesen"
gyerekkent szarul estek, de a parom nyitotta fel a szemem.Es ha nagyon megnezem a csaladi fotokat, az en noverem eleg csunya
Hagy tippeljek, te vagy a kicsi.
Egyrészt a "második kiadás" általában valóban szebbre sikerül, és ha a nővér egy idióta, akkor lehetséges, hogy csak ezért féltékeny.
Másrészt viszont az is jellemző, hogy a szülők kivételeznek a kicsivel, aki ezt (tudatosan, vagy tudat alatt) kihasználva egy irritáló, idegesítő kis görcs lesz a nagytestvér számára, és sajna előfordul, hogy felnőttként nem szűnik már meg a gyerekkorban jól kiérdemelt ellenszenv.
Harmadrészt a párod nyilván elfogult, egy ilyen kérdésben nem lehetsz biztos az igazában.
Szóval a válaszom igazából az, hogy lehet, hogy igaza van, és lehet, hogy nem. De tényleg.
Szerintem nincs feltétlenül köze annak hozzá, ki szép, ki nem szép, ha konkrétam nem szólt le a külsőd miatt folyamatosan, legalábbis a leírásból ezt nem vettem ki. Elég, ha csak alapvetően pocsék a természete.
Ezt most ne sértésnek vedd a párodra, de csomó pasi olyan egybitesen gondolkodik, hogy az egyetlen igazi érték a nőben a szépség, és ha egyik nő a másik nővel rosszat tesz, "az tutttttttti azért van, mert az rondább"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!