Féltestvérek lehetnek donorjai egymásnak?
Figyelt kérdés
Tehát ha közös az egyik szülőjük, és a megmentendő testvérnek nincs édestestvére.2017. aug. 20. 19:03
1/8 anonim válasza:
A genetikai állományotok jelentős részben egyezik, szóval szerintem igen, közeli vérrokon. Bár nem vagyok Czeizel Endre, de logikusnak tűnik.
2/8 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam hogy necces, mivel a hasonlóság elvileg csak 50%. Létezik hogy az egyikben jobban benne vannak a közös gének, mint a másikban?
2017. aug. 20. 19:10
3/8 anonim válasza:
Az édestestvéred se lehet automatikusan donor és rengeteg vadidegen is lehet donor.
4/8 anonim válasza:
Barki lehet donor, ha jó donor, lehet az a szomszéd alkesz Pista bácsi vagy valamelyik orosz utca embere.
Szerinted miért van ilyen nagy piaca a szervkereskedelemnek?
Hosszú idokon át vizsgálják az áldozatokat, papírokat szereznek róluk, és, ha jók az értékeik, akkor rablás, gyilkosság és piac.
5/8 anonim válasza:
azt az orvosoknak kell utána nézniük. Sok esetben még édestestvérek sem lehetnek donorai egymásnak
6/8 anonim válasza:
Kérdező, apád és anyád is csak 50%-ban "hasonlít".
7/8 A kérdező kommentje:
Az elég érdekes lenne, mivel semmi rokonság nincs köztük. Inkább 0 az az 50.
2017. aug. 22. 10:38
8/8 A kérdező kommentje:
Vagy úgy érted hogy fele-fele arányban hordozom a genetikájuk? Mert akkor igazad van.
2017. aug. 22. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!