Mesélnétek az öcséteknek a szeretkezésről?
Figyelt kérdés
Ma odajött hozzám, és mondta, hogy az osztályban hall ezt-azt, de nekik nem hisz, de anyáéktól ciki lenne megkérdezni, szóval mondjam el hogy ez mi pontosan. Én, mint jó testvér beszéltem neki, mondta a nemiszerveket, a közösülést, a védekezést. De így utólag bánom, mert kicsit sokkoltam vele...
Öcsém 10 éves, én 15 éves vagyok (fiú).
2017. szept. 14. 21:21
1/6 anonim válasza:
Most lehet furcsának tűnhet, hogy az öcséd már ilyen "nagy". Örülj neki, hogy ennyire megbízik benned! Legalább a helyére tetted a fejében az információkat! Ha odakerül majd a te korodban, akkor felkészültebb lesz éles helyzetben.
2/6 anonim válasza:
10 évesek közt megeshet, hogy a kíváncsiságuk miatt gyakran beszélnek egymás közt az osztályban nemi szervről és mondanak szexre utaló szavakat, de ez nem jelenti azt, hogy tudják is az osztálytársai, mit jelent pontosan a dolog, csak már hallották innen-onnan nagyobbaktól és érdekesnek tartják. Egyáltalán nem baj, ha egy 10 éves még nem tudja, mi az a szex. Nem ekkoráknak való a téma, az iskolákban, ha jól emlékszem, 12 éves kortól van felvilágosítás, ott majd szépen elmagyarázzák, és az szerintem a megfelelő idő erre. Ha nem szeretnél vele erről beszélni, ne tedd vagy mondd meg neki, hogy kérdezze a szüleiteket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy megkérdezett téged! :) Ez azt is jelenti, hogy bízik benned! Jól tetted, hogy beszéltél vele erről!
22/L
4/6 Ikim31 válasza:
Legyél nagyon nagyon büszke magadra!Jobban megbízik benned mint bárki másban!Jól tetted hogy beszélgettél vele,így máskor is hozzád fog fordulni!Szuper testvér vagy!
5/6 anonim válasza:
Szerintem inkább legyen ez, hogy picit meglepődik 10éves korában, minthogy 16 évesen dugjon aztán teherbe ejtsen egy lányt, mert nem tudja. Sajnos manapság nem lehet elég korán elkezdeni... mondjuk sztem a gyerek saját szintjén akár ovis kor környékén érdemes elkezdeni (nyilván azzal, hogy a lányoknak más van, mint a fiúknak, és ez a gyerek"csináláshoz" fontos), mert akkor nem kap ekkora sokkot később.
6/6 kovpet válasza:
Inkább tőled tanuljon mint a 10 éves osztálytársaitól, akik szintén semmit sem tudnak a dologról, de ezt a fantáziájukkal pótolják, azaz eszement ostobaságokat tudnak tényként beállítani. Inkább arra figyelj, hogy ha nem tudsz valamit, akkor te ne légy ilyen, nyugodtan mondd, hogy nem tudod és nézzetek együtt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!