Mi baj lehet az öcsémmel, nagyon furán viselkedik, magában beszél és?
mini párna huzat** nem takaró, bocsi.
A szüleinknek még nem mondtam,hogy magában beszél.
semmi... biztonságra vágyik, és a korához képest talán még éretlen
az emberek sokfélék. lehet, hogy ő egész életében ilyesmi ember marad. És ettől még lehet sikeres, boldog élete, legfeljebb kicsit másképp, mint a többségnek.
Nem, nem az!
Apàt kérdezem meg,hogy mit mondott az orvos. Nekem csak annyit mondott apu,hogy nincs semmi baj az öcsémmel csak visszahúzodó és zárkozott. Amúgy én is az voltam.. csak oviban..ezt a szüleim mondták. Apa azt is mondta,hogy valami foglalkozàson is részt vesz az öcsém mármint ott az orvossal. És ugyan olyan gyerek mint bárki más,nem észlelt problémát, nincsen gond vele. De azért a szüleink még viszik és most majd beakarjàk iratni focira is. Azt az öcsém is nagyon várja, pedig nem tudott barátkozni eddig. Remélem minden helyre jön.
Istenem miért kell ijesztegetni a kérdezőt.
Egyébként a kérdésedben benne volt a válaszod szimplàn visszahuzodó és félénk,még fiatal simán kinőheti és a szakember is sokat segìt ebben csak ahhoz meg idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!