Rosszindulatúság ha lényegében kibeszéljük a sógoromat a nővéremmel?
Mindig is jó kapcsolatom volt a nővéremmel, aki 6 éve van együtt a nővéremmel, és két gyerekük is van.
A nővérem mindig is nagyon szép lány/nő volt, igazi természetes szépség, mindenféle elfogultság nélkül tudom ezt mondani.A két gyerek után is 18-20 évesnek nézik (26 éves egyébként), és nem hiszik el,hogy gyerekei vannak.
A sógorom mint férfi nem néz ki rosszul, sok nőnek tetszik, kinek a pénze,kinek a külseje vagy a belső miatt, kinek ezen három egyvelege miatt.
Egy szóval ők az a páros, akik jól néznek ki, mindketten okosak, és mindenük megvan.
A nővéremet is sok férfi megkörnyékezi, de ő mindig lepattint mindenkit, még egy flörtöt sem enged, sőt...
Eközben a sógorom folyamatosan flörtöl, bájosan beszélget mindenféle nővel, akár a nővérem előtt is.
Volt olyan többször is,hogy a kocsikulcsot pörgette az ujján, aztán vett egy másik kocsit, annak már csak egy ilyen kis "doboz" a kulcsa, így azt nem tudja pörgetni, azt már kiteszi jól látható helyre, asztalra, pultra, ahol vannak.
(más esetben -ha nincs nő-, akkor mindig a zsebében lapul a kulcs)
Természetesen a prémium márka emblémája ott van a kulcson, azt kell látni.
Vagy volt, hogy nagyobb összegben vett ki készpénzt, és az unokaöcsém kért tőle aprót, mert valami hülyeséget akart venni automatából, a sógorom meg a papírpénzek között turkált, végigpörgette a nagy pénzeket, állítólag 500-ast keresve (mikor eleve apróra volt szükség), de azt sajnos nem talált, de volt helyette egy marék apró, csak ha azzal kezdi, akkor nem tudja mutogatni a pénzét.
Vagy olyan is volt,hogy valami "üzlettársa" jött, egy csinos,dekoratív fiatal hölgy, vagy 20 percig beszélgettek a házuk előtt, aztán beinvitálta a nőt, aki a nővéremre azt hitte,hogy a sógorom testvére, és kicsit meg is volt lepődve, mintha azt gondolta volna, hogy "b+ ennek felesége van?!"
Ezen kívül még sok ilyen van, ez a kulcs, meg pénz mutogatás amolyan szokása, de csakis akkor ha van kinek mutogatni.
Kisebb-nagyobb "húzásai" is vannak még, de sok lenne mindent felsorolni.
Erről kérdeztem a nővérem, és bár egy határozott nőként tudnám bemutatni, de amikor erről van szó, akkor teljesen bizonytalanul állítja,hogy ez mind csak a véletlen műve, meg úgy "tagadja" az egészet.
A nővérem ugyan jobban ismeri a sógoromat, de azért én is tudom,hogy milyen, van,hogy 1 hétig külföldön van, itthon meg azt mondogatja,hogy ő nem bír ki 1 napot se szex nélkül, de ha külföldön van akkor csak az örökké hűséges "Marcsival" csalja meg a nővérem, de az nem számít (Marcsiként a kezét kell érteni)
Nekem ez az egész nem tetszik, nem akarok naiv lenni, biztos vagyok benne,hogy csalja a nővéremet, de erről nem vitatkozok, nincs hozzá közöm.
Viszont nekem fáj,hogy látom,hogy a nővérem mennyire hűséges, szereti a sógoromat, nem csalja meg, pedig megtehetné, lenne jobb férfi mint a sógorom, de ő akkor sem, és bosszant ez az igazságtalanság.
A sógorom viszont folyamatosan próbál engem fúrni, mert,hogy én ellen uszítom a nővéremet, és hogy nem érti nekem ez miért érdekem.De nem érdekem, alapvetően nincs bajom a sógorommal, csak ez egy olyan dolog,hogy mit mondhatnék?Mondjam azt a nővéremnek amit hallani akar, de hazugság?
Bevallom, volt már,hogy rosszul éreztem magam utólag, mert túl hevesen nyilatkoztam a sógoromról a nővérem előtt, tényleg nem akarom őt bántani, de mit mondhatnék, ha a nővérem kérdezi a véleményemet, vagy tanácsot kér?
Nem, nem az lenne a normális ha a nővérem kúrna fűvel-fával.A normális az lenne ha a sógorom (feltételezve) nem tenné.
Az,hogy flörtölget nőkkel a felesége előtt is, az nem egyenlő egy unokaöccsel való beszélgetéssel.
Az pedig feltűnik,hogy amikor nincs a közelben potenciális,fiatal,csinos nő, hanem mondjuk csak haverok, meg hímnemű üzlettársak akkor a kocsikulcs elő sem kerül, de még a pénztárca sem.
A sógoromat egyáltalán nem utálom, de ezt le is írtam.
Nem feltételezném, és sokáig nem is feltételeztem,hogy esetleg félrelép, de ahogy egyre inkább megismertem rájöttem.Ezeket a magamutogatós dolgait sem egyik percről a másikra vettem észre, és nem is azért mondom mert láttam,hogy 2x csinálta...mindig eljátssza, visszaemlékezve is eszembe jut,hogy csinált ilyet, pedig akkor még nem "figyeltem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!