Rosszindulatúság ha lényegében kibeszéljük a sógoromat a nővéremmel?
Mindig is jó kapcsolatom volt a nővéremmel, aki 6 éve van együtt a nővéremmel, és két gyerekük is van.
A nővérem mindig is nagyon szép lány/nő volt, igazi természetes szépség, mindenféle elfogultság nélkül tudom ezt mondani.A két gyerek után is 18-20 évesnek nézik (26 éves egyébként), és nem hiszik el,hogy gyerekei vannak.
A sógorom mint férfi nem néz ki rosszul, sok nőnek tetszik, kinek a pénze,kinek a külseje vagy a belső miatt, kinek ezen három egyvelege miatt.
Egy szóval ők az a páros, akik jól néznek ki, mindketten okosak, és mindenük megvan.
A nővéremet is sok férfi megkörnyékezi, de ő mindig lepattint mindenkit, még egy flörtöt sem enged, sőt...
Eközben a sógorom folyamatosan flörtöl, bájosan beszélget mindenféle nővel, akár a nővérem előtt is.
Volt olyan többször is,hogy a kocsikulcsot pörgette az ujján, aztán vett egy másik kocsit, annak már csak egy ilyen kis "doboz" a kulcsa, így azt nem tudja pörgetni, azt már kiteszi jól látható helyre, asztalra, pultra, ahol vannak.
(más esetben -ha nincs nő-, akkor mindig a zsebében lapul a kulcs)
Természetesen a prémium márka emblémája ott van a kulcson, azt kell látni.
Vagy volt, hogy nagyobb összegben vett ki készpénzt, és az unokaöcsém kért tőle aprót, mert valami hülyeséget akart venni automatából, a sógorom meg a papírpénzek között turkált, végigpörgette a nagy pénzeket, állítólag 500-ast keresve (mikor eleve apróra volt szükség), de azt sajnos nem talált, de volt helyette egy marék apró, csak ha azzal kezdi, akkor nem tudja mutogatni a pénzét.
Vagy olyan is volt,hogy valami "üzlettársa" jött, egy csinos,dekoratív fiatal hölgy, vagy 20 percig beszélgettek a házuk előtt, aztán beinvitálta a nőt, aki a nővéremre azt hitte,hogy a sógorom testvére, és kicsit meg is volt lepődve, mintha azt gondolta volna, hogy "b+ ennek felesége van?!"
Ezen kívül még sok ilyen van, ez a kulcs, meg pénz mutogatás amolyan szokása, de csakis akkor ha van kinek mutogatni.
Kisebb-nagyobb "húzásai" is vannak még, de sok lenne mindent felsorolni.
Erről kérdeztem a nővérem, és bár egy határozott nőként tudnám bemutatni, de amikor erről van szó, akkor teljesen bizonytalanul állítja,hogy ez mind csak a véletlen műve, meg úgy "tagadja" az egészet.
A nővérem ugyan jobban ismeri a sógoromat, de azért én is tudom,hogy milyen, van,hogy 1 hétig külföldön van, itthon meg azt mondogatja,hogy ő nem bír ki 1 napot se szex nélkül, de ha külföldön van akkor csak az örökké hűséges "Marcsival" csalja meg a nővérem, de az nem számít (Marcsiként a kezét kell érteni)
Nekem ez az egész nem tetszik, nem akarok naiv lenni, biztos vagyok benne,hogy csalja a nővéremet, de erről nem vitatkozok, nincs hozzá közöm.
Viszont nekem fáj,hogy látom,hogy a nővérem mennyire hűséges, szereti a sógoromat, nem csalja meg, pedig megtehetné, lenne jobb férfi mint a sógorom, de ő akkor sem, és bosszant ez az igazságtalanság.
A sógorom viszont folyamatosan próbál engem fúrni, mert,hogy én ellen uszítom a nővéremet, és hogy nem érti nekem ez miért érdekem.De nem érdekem, alapvetően nincs bajom a sógorommal, csak ez egy olyan dolog,hogy mit mondhatnék?Mondjam azt a nővéremnek amit hallani akar, de hazugság?
Bevallom, volt már,hogy rosszul éreztem magam utólag, mert túl hevesen nyilatkoztam a sógoromról a nővérem előtt, tényleg nem akarom őt bántani, de mit mondhatnék, ha a nővérem kérdezi a véleményemet, vagy tanácsot kér?
Hmm... hát értem az írásod lényegét, de sajnos ez meg nem bizonyítja, hogy megcsalja, de persze én is ezt gondolnám.
Nem érdemes a testvéredet megbántani, egyszer úgyis kiderül ha a sógorod nem bír a nadrágjával...
Én csak annyit mondanék, hogy azért "figyeljen jobban"..
Családon belül marad, kibeszéled, na és. Te ilyennek látod őt, nincs ezzel semmi gond, nem lehet mindenkinek szimpatikus egy felvágós ember, nekem sem az. A nővéred viszont bele szeretett valami miatt és ezek szerint ezzel a stílusával együtt fogadta el őt és szeretett belé. Feleslegesen ne hangold ellene, a véleményedet elmondhatod, egyszer, kétszer, na de ne állandó jelleggel.
Ha időd engedi, nyomozz a pali után, csalja e, meg ilyenek.
Lehet csak hülyén, félreérthető módon kezeli a női ismerőseivel a kapcsolatát, közben meg halálosan szereti a nővéredet és eszébe nem jutna megcsalni soha.
Úgy gondolom,hogy a sógorom szereti a nővéremet, és a családját (ezt is elmondtam már a nővéremnek) de most akármekkora "kan", válasszon a család, és a nők között.Minek kellett neki család, ha még nőket akar hajtani?(mindegy is, az ő dolga)
Nekem tényleg az fáj,hogy látom a nővéremen,hogy legbelül érzi, és tudja,hogy igazam van, de nem tesz semmit, hűségesen otthon várja a férjét, neveli a gyerekeket, mindent megtesz a családért, pedig ő is bulizhatna még, szórakozhatna, kereshetne és megkaphatna jobbnál-jobb férfiakat, mert bármennyire is ott van a sógorom a szeren, minden szempontból, tudok olyat aki jobb(nak tűnt) mint amilyen a sógorom, és mégis koppant, és ez így helyes, ha az embernek családja van.
Soha nem mondtam ki,hogy megcsalja, csak utaltam rá.
Mint írtam, mondhatnám azt is,hogy áh nem dehogy, de annak mi értelme?Nem azt gondolom, még akkor is ha a nővérem azt akarja hallani.
Azért 6 éve én is ismerem a sógorom, még ha nem is olyan mélyen, de ő tipikusan az a ki ha nem én, alfa hím vagyok, minden nőt meghódítok, vagy így vagy úgy (ezt csak ő tudja)
Egy szűkebb családi összejövetelen ecseteli,hogy mennyire szexmániás, és egy napot sem bír ki nélküle, de amikor külföldön van 1 hétig akkor majd beéri a kezével, amikor valószínűleg ott is flörtölget nőkkel, és ezt hogy derülne ki?!
Ezen dolgok összessége,hogy szinte egyértelmű, hogy valami nem kerek...egy olyan személyiség, olyan lehetőségekkel.
A nővéremet meg ha szereti,ha nem, akkor is otthon várja, jól néz ki még mindig, neveli a közös gyerekeiket, kell ennél több?
Prémium márka? BMW, vagy Merci? Naggyon gáz, mifelénk a gazdagék Teslával nyomják, meg Ferrarival. :)
Mellesleg meg az ő dolguk, az hogy a sógornak ennyire nincsen önvbizalma, hogy kényszeresen mutogatnia kelljen a pénzét, meg flörtölnie kelljen, hogy valakinek érezze magát, azt majd megoldják.
Ettől nem biztos, hogy félredug, szimplán csak egy alacsony önértékelésű pasas, aki így kompenzál - az más kérdés, hogy a tesód helyében ezt nem tűrném, mert egyrészt röhejes, másrészt sértő rám nézve.
28n
Egyébként mi ilyen "jóakaró" - értsd mindenbe beeugató lány miatt mentünk szét az exszel.
Ő is kitalálta, hogy biztosan hazudozok, meg csalom őt, aztán ment a nagy koppanás, mikor az ex kérdőre vont.
Leültettem a gép elé, és a "kérdéses férfival" történő minden levelemet végigolvashatta, az összes vele váltott sms-t megmutattam neki.
Akkor zuhant meg, mikor csak úgy mellékesen odavágtam neki, hgoy a srác az unokaöcsém és nem vonzódom hozzá szexuálisan, csak épp ezer problémája van, és én meghallgatom őt, nem csak szekálom, mint az anyja.
Na, utána persze jött a térden csúszás, de részemről lezártam a dolgot.
Akiben annyi gerinc nincs, hogy elém álljon, kérdezzen, hanem inkább mással beszél ki, ráadásul alaptalanul vádaskodik, arra nincs szükségem a továbbiakban - a "barátnőmet" beleértve.
Szóval én a helyedben piszok gyorsan kimásznék a másik életéből, mert ha bebizonyosodik, hogy a sógorod nem kefél mellé, akkor jogosan leszel szemét mindenki szemében.
Az jobb lenne,ha a tesód összefeküdne boldog-boldogtalnnal? Szerintem is szállj ki az életükből,mert attól,hogy ismered 6 éve,nem ismered jobban,mint a felesége!! Bírom,mikor valaki nem tud külömbséget tenni a sógor és férj fogalma között:(
Tudod,a férj-feleség kapcsolat sokkal bensőségesebb,mint a sógori,ugyanis az ember otthon nem kell szerepet játsszon. A nővéred biztos jobban tudja,hogy megcsalja-e. Vagy ő is úgy gondolja,hogy megteszi? Ha igen,akkor sem lenne szabad nyilatkoznod,mert ha tévedsz,de bemagyarázod a tesódnak hogy megcsalják,és ott marad a gyerekekkel,biztos nem fogja neked megköszönni,hogy beleugattál.
Ha konkrétan csókolózni látod a pasit,akkor is meggondoltan kell tálalni! Nem hogy :kulcsot pörget,pénzt villant,külföldre megy= hűtlen. Keresztbe akarsz tenni a palinak,mert utálod,csak ha rosszul sül el,akkor a tesódnak és a gyerekeknek teszel alaposan keresztbe. Meg magadnak egy életre,de azt megérdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!