A tesom miert nez ki sokkal jobban mint en?
20 eves lany tesom szinte teljesen ellentete nekem. En kaptam a nagy orrot, pattanasos bort (ha ezt lehet igy mondani:D) stb.. ezen nem reg kezdtem el toprengeni, mert volt par honapja egy lany akibe bele voltam/vagyok esve es meg se akart ismerni, aztan vart majdnem egy honapot hogy leirja messengeren, hogy nem tetszem neki, es annyira ugy ereztem, hogy az egesz vilag ellenem van, hogy nem is akartam beszelni a tesommal meg semmi. En vagyok a jobb tanulo, a kedvesebb, normalisabb, es megis o az aki jol nez ki, boldog parkapcsolatban el, en.... en meg messengeren kapom meg, hogy nem tetszem a lanynak akiert eltem haltam. Nem tudom, hogy jo kategoriat valasztottam-e erre a kerdesre, de mindegy.
16/f
Részvétem,hogy vesztettél a genetikai lottón! Most,lehet,irigyled a nővéredet,hogy neki könnyű,mert szép.Na ja,csak ha értelmes,frusztrálni fogja,hogy ez kvázi a kutyát nem érdekli,bármit csinál.
Szokták mondani,hogy egy férfinél elég,ha egy fokkal szebb az ördögnél.Annyi igazság van ebben,hogy ha egy férfi rossz alapokkal,de ápolt,normális belsővel és valamennyi extrovertáltság van benne, előbb talál olyan nőt,akit kitalál magának,mint fordítva.
Pesten lehet,hogy már nem,de egy nő vidéken cseszheti,ha nagyon ronda a feje.Akkor maradnak a c típusú állampolgárok alja és az apja korú,elvált fazonok.Mert még a csúnya pasik se állnak le vele.
Ha kikupálódsz,simán szerezhetsz korod béli csajt.
Itt egy kis segítség is.
Az,hogy ennek a lánynak épp nem tetszettél, nem jelenti, hogy csúnya lennél. Ahogy a nagy orr sem. A pattanás meg elmúlik.
Tudod, a fiúk, férfiak alapból nem gondolják magukat csodálatosnak - mármint a normálisak -, szóval az sem gáz, ahogy érzel. Talán másik lánynak meg pont te tetszel, csak nem tudod. Az is lehet, hogy evvel a lánnyal jól sem jártál volna - látszólag neki csak a külsőségek számítanak.
Ne csüggedj, és főleg ne haragudj a tesódra. A szépség és a boldog párkapcsolat is mulandó. Ne romoljon meg emiatt a viszony.
Amikor megismertem barátnőmet borzasztóan patis voltam, de őt nem érdekelte. Nagy orrom nincsen, de az arccsontom tipikusan ősmagyaros, nagyon kiugró, ezért igen érdekes latványt nyújt a fejem, de mégis találtam magamnak egy gyönyörű lányt. A patik ellen lehet küzdeni, de tényleg nehéz. Ha sok tejet iszol azt mindenképpen száműzd, nekem segített. Keress valami stresszoldó tevékenységet, sajnos tapasztaltam, higy a depredsziós gondolatok és a stressz patikat okoz. Sokszor voltam nagyon féltékeny, ikyenkor volt, hogy éjfélkor tudtam elaludni, mert sírtam, és arra gondoltam, hogy miért kell nekem így kinéznem, ezek után reggel még patisabb lettem xD.... Szóvak nem szabad depizni. Használj arctisztítót, de azt nagyon jól meg kell választani, és a hajad ne lógjon a homlokodra, mosd gyakran, mert a hajról ha az arcra kerül a zsír, akkor az tökéletes táptalaj a baciknak, amik a pattanást is okozzák.
Arctisztító: a szalicil savas talán a leghasznosabb, bár én tejsavasat használok. (Salicyl acid az ingridents cimkénél, az enyim lactic acid).
16 éves vagy, egy férfi arca kb 21 éves korára éri el az érett, végleges állapotát, úgyhogy van időd. Én idén leszek 19, még mindíg nagyon gyakran vannak patijaim. Ne depizz és használj arctisztítót. Ez a 2 a legfontosabb. Ha csak nem endorkin probléma, akkor 21 éves korodra biztos elmúlik, de inkább előtte.
Ha nem lesznek patujaid az orrod senkit nem fog zavarni.
Vannak szerencsésebbek, ez van. A szülőknek és további ősöknek mindenféle tulajdonságaik vannak/lehettek, szóval kinek mint sikerül örökölnie...
Azért -bár tudom, ez nem vigasztal- még mindig jobb, hogy a lány-fiú testvérpárból a lány örökölt jó kinézetet. Egy ronda fiúnak sokkal nagyobb esélye párt találni, mint egy ronda lánynak...
Amúgy pedig ki mondta, hogy ronda lennél? Csak mert egy lánynak nem jöttél be???
Mindenkinek más az ízlése, más tetszik az embereknek. Biztos más lányoknak meg pont bejössz....
Ott van még az a tény is, hogy ilyen fiatal korban az emberek sokkal válogatósabbak. Itt vagyok pl én is...:
Tizenévesen még magam sem tudtam mi is az ideálom, talán inkább csak azt tudtam biztosan, milyen típusok nem jönnek be. De akik tetszettek is külsőre, azok közül is csak nagyon-nagyon nehezem mondtam rá valamelyikre, hogy szerelmes vagyok belé vagy tudnék belé lenni... Valahogy több kellett ahhoz. Ja és az ilyen, hogy nagy orrú, nagy fűlű, vagy valami okán túl extrém pusztán azért volt számomra negatív, mert mindenkitől azt hallottam, hogy az nem pozitív.... :)
Idővel aztán kialakult az ízlésem... A mackós, kövérkés típusok taszítanak, mert lusták... Hiába minden nő álma a kigyúrt Sczwarzenegger vagy Bradpitt típus, engem a puffadt izmok is taszítanak. Egészen biztosan tudom, hogy a sovány, vékony fazonok tetszenek. A nagy fülek se zavarnak, mert viccesnek tartom azokat az embereket, és ez bejön. Hát a nagy orr éppen nem a legjobb, bár nem a mérete a kérdés, hanem a formája, és hogy mennyire passzol az archoz. Van nagy orrú, aki tetszik... :)
Hátborzongásom van a kopsz, leborotvált fejűektől, és bírom, ha valaki kócos, nagyobb hajú...
De hiába, ha bejön ránézésre, ha olyan a kisugárzása, akkor lehet mégse... Annyi mindenen múlik...
Szóval...
-sok mindenen múlik,
-idővel az ember ízlése változik, tizenévesen még bizonytalan... lehet 5-10 év múlva ha apróbálkozol ugyanennél a lánynál, akkor sikered lehet...
-És attól, hogy még egy lánynak nem jössz most be, nem vagy ronda.
-Továbbá gondold át azt is, hogy akár lehet egy lány, akire most rá se bírsz nézni, de ő meg titkon beléd szerelmes. Te rögtön igent mondanál neki....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!