Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mi baja van? Csak...

Szerintetek mi baja van? Csak hazudik hogy ne köpjem be amiért ilyet néz?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves tesóm. Éppen társasjátékoztunk, amikor az volt a feladat, hogy menjen ki az út elé es nézzen szét. Azt mondta hogy menjek ki vele de én nem akartam. Elmondta, hogy fél. Én erre lehordtam, hogy ne legyen már hülye, mert világos van. Erre közölte, hogy nem az a baja, hanem attól fél, hogy figyelik. Mostanában valami Fredy pizzázóját néz amibe állítása szerint sikítoznak ilyen robot medvék. Azt mondta mindenhol őket látja, és fél tőlük. Már annyit gondol rájuk, hogy velük is álmodik. Nem figyelhetünk rá mindig hogy mit néz a korlátozott mód meg sz@rt se ér. A jó zenéket elveszi az idiótaságok meg maradnak. Állítása szerint valami ördög mondja neki belül hogy nézze meg a videót. Nem tudom mi lesz így vele mert most lesz végre saját szobája és ha világosban fél ezektől akkor mi lesz vele egyedül a sötétben.😓😨

#félelem #testvér #Freddy pizzázója
2017. aug. 9. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rakjatok rá olyan jelszót, amit nem ismer. Egy öt évesnek még nem kéne egyedül gépeznie, nem is tud olvasni, játszon inkább normális játékokkal, ha nem tudja valaki felügyelni.
2017. aug. 10. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Attól a vacaktól még én is beparáztam felnőtt fejjel, a folyamatos stresszt kombinálja a hirtelen rémisztgetéssel. Nagyon, nagyon nem való egy öt évesnek.

Ha a korlátozott mód nem működik, mindenképpen úgy kéne engedni a gépezést, hogy valaki legyen a közelben, és az ilyeneket leállíthatja.

Szülőknek esetedben szólnék, ez nem beköpés, tesód még annyira fiatal, hogy muszáj bizonyos dolgokban ellenőrizni, mert ő nem tudja eldönteni, mi a mese és mi a valóság.

2017. aug. 10. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy hazudik. Szerintem tényleg fél. Attól még én is rosszat álmodtam, pedig 25 éves vagyok és nem 5. Probálj neki segíteni, és nézzetek együtt valami mást! Ha ezt nézi rendszeresen, persze, hogy ilyenekkel telik meg az agya..
2017. aug. 10. 10:29
 14/15 anonim válasza:
Szerintem is szólj a szüleidnek és nézz vele meséket és talán utánna azzal fog foglalkozni :)
2017. aug. 11. 09:37
 15/15 anonim válasza:

"Mostanában valami Fredy pizzázóját néz amibe állítása szerint sikítoznak ilyen robot medvék"

Five nights at freddy's az és horror játék!

2017. aug. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!