Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Drogos a testverem? Vagy ez...

Drogos a testverem? Vagy ez nem az?

Figyelt kérdés

van egy tesom 25 eves kulon el tolunk a sajat lakasaban egyedul

neha nala alszom es latom mit muvel

reggel nagyon koran felkel majd par oraval kesobb bevesz egy altatot

delben felebred kimegy a varosba kajalni majd hazajon es ismet bevesz egy xanaxot

estefele 7-8 korul ismet bekap egy altatot es alszik ejfelig majd ejjel vegzi a dolgait (ekkor takarit, pakol, boltba jar ami ejjel nappal nyitva)

szerintem stikkes

2017. aug. 3. 18:30
 1/6 A kérdező kommentje:
nem dolgozik, szuleink segitik anyagilag
2017. aug. 3. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
az
2017. aug. 3. 18:37
 3/6 anonim válasza:
88%
Ha nem orvos által van felírva neki az altató, akkor igen. Sajnos ha minden napja így néz ki akkor már függő lett, én azt javaslom próbálj meg beszélni vele, derítsd ki hogy miért csinálja ezt. Ha ez nem sikerül akkor pedig segítség kell.
2017. aug. 3. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

A Xanax, épp, mint pl. a Rivotril súlyos függőséget okoz: nem ok nélkül aggódsz. Neki írják föl valami betegségre? Vagy "feketepiacon jut hozzá? Iszik is rá?

Mert akkor totál biztos lehetsz benne, hogy "drogos".

Sűrgősen le kell állnia...ha még megy elvonó nélkül.

2017. aug. 3. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly baj.

Ugyanis megfordultak nála a napszakok.

Éjjel él, nappal alszik, ráadásul szakaszosan.

Nem pihen a szervezete, teljesen szétzilálja az idegrendszerét. Ezért is szed nyugtatót.

A xanax baromi erős, nem szabad tartósan szedni, ráadásul kilószámra kapkodni befele. Szétveri a máját.

Viszont a xanaxot csak vényre lehet kapni, tehát nyilván orvoshoz jár.

Valószínűleg súlyos depressziós.

Figyeljetek oda rá, mert ez nem játék.

2017. aug. 4. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon könnyű ezekre ráállni sajnos.

Én is szedtem, 1 évig folyamatosan. Ha nem, akkor nem aludtam, elvonási tüneteim voltak (amúgy felírták, tehát legálisan tartottam otthon, de ez most mind1.)

Magától nem fogja letenni, mert nem lehet egyik napról a másikra. :/

2017. aug. 7. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!