Szerintetek nagyon megbántottam a testvérem?
Nagyon jól fizeő állása van Németországba, két gyermekével él kint és sógornőmmel. 4 éve kitört az egyik szemfoga, sajnos azóta sem csináltatta meg, és tegnapi videózás alkalmával szóvá tettem, hogy magával ne is törődjön, legyen a gyereknek újabb xbox játék, ilyen olyan márkás ruhák, de ő ne is legyen fontos.
32 éves nagyon fiatal és rosszul esik hogy sógornőm ennyire sem biztatja, de neki kell mosogatógép ilyen olyan robot porszívó, de természetesen ha jut rá legyen csak a tesóm is adjon már magára, mert az öltözködése se nagy szám...
Az utolsó csepp karácsonykor telt be amikor a családi -beszélgetés közben sógornőm bele kötött és közölte hiányzik neked valami... mutatva a fogára.
Már bánom hogy szóltam mert lehet megbántódott, de én a páromra biztosan erőltetném, mivel ő adja haza a fizetést, luxus dolgokra telik, nem a kaja árát költené el fogászatra...!
Hát ne legyél biztos benne.
Én 3000 frankot keresek egy honapban (sajnos nem vagyok mérnök 8-9000-es fizuval), de egy egyszerübb fogászati kezelés (amit a Krankenversicherung nem támogat) legjobb esetben is 800 frank - ez csak egy épphogy letört fog visszaépitése, a fogpotlást hagyjuk is inkább.
De ha azt kifizetem, nem marad ho végére, épphogy megélsz szinten max.
És nekem gyerek sincs, ami csomo plusz kiadás, szoval az hogy megkeres valaki x összehet, az egy dolog, de nem tudhatod, mit támogat az ottani "tb", és mennyi egy-egy kezelés dija.
A nyugati országok lakói itt csináltatják a fogukat, mert olcsóbb, mint kint.
Beszélj a testvéreddel, hogy mikor legközelebb hazajön, csináltassa meg.
Te csak jót akartál, ne legyen lelkifurdalásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!