A 12 éves húgom nagyon kihívóan öltözködik. Mit csinálnáljak vele?
Pic&anadrág, magassarkú szandál, push up melltartó a mindennapi outfit. Próbáltam már elmagyarázni neki, hogy nem kéne így öltöznie, mert nem a korának megfelelő. Azt is csináltam már, hogy elhívtam magammal "plázázni", és mutattam neki pár visszafogottabb ruhát (tehát nem kivágott, nem is olyan, hogy a fél segg& kilóg, de nem gyerekes, letisztult, nőies ruhák), de abból is csak a veszekedés volt, hogy ne kezeljem gyerekként. Most a legújabb mániája, hogy ő műkörmöt akar, mert a barátnőjének is van. Ráadásul több sminket ken magára, mint én és anya együtt. Alapozó, szempillaspirál, highliter vagy a mi jóég, púder, pirosító, tus. A highliteren kívül persze mind az én sminkemet használja.
Anya azt mondja, hogy majd kinövi, de amikor a velem egyidős haverjaimtól olyanokat hallok vissza, hogy viselkedik pl hétvégén a focimeccseken, vagy a városban, meg hogy ki volt rakva mindene ég a pofám.
Hogy értessem meg vele, hogy ettől nem lesz menőbb?
Ki veszi meg neki ezeket ruhákat? Kérdező anyukátok? Mert ha igen akkor ne csodálkozon hogy ugynézki mint egy kis k...
Ha netán kislány maga akkor meg közölni kell vele hogy ugynézki mint egy kis ku... ép eszü fiunak nem fog tetszeni később.
"Semmi közöd hozzá, foglalkozz a saját dolgoddal. "
Lehet nálatok nincs közötök egymáshoz, de normális családban senki nem sz.rj. le a másikat. Főleg ilyen esetben nem. A kérdezőnek van köze a húgához, ugyanis ő a testvére te nyominger. Hihetetlen milyen emberek vannak ezen az oldalon és főleg magas %-kal. Látszik milyen a magyar színvonal.
Nincs pár fiú haverod?
Megbeszéled velük, hogy mikor merre mentek, ők is sétáljanak arra, és örvendeztessék meg pár alpári beszólással.
Egy pár "mennyiért szopsz" meg "beképzelt kis tiniku.rva", "előbb legyen melled aztán pakold ki", és a kis hugicád le fog szokni a pi.csanadrágokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!