Csak szerintem bunkó dolog ez nővérem anyósától?
Nővéremék esküvőjét az anyósáék fizetik,és kijelenthették hogy nem vihetem a páromat akivel 5 éve vagyunk együtt és szeptemberbe lesz az eljegyzésünk csald elött is megtartva(kettesbe már megkérte a kezem),jövöre pedig nekünk is esküvő.
Az indok az hogy nem vagyunk házasok. Őszintén szólva nagon sértve érzem magam,egyrészt mert a lányuk alig pár hónapos kapcsolata ott lehet,másrészt meg nem értem nővérem miért nem áll ki mellettem. Ő azt mondja h mert hát anyósék fizetik,joguk van megmondani h kik mehetnek.
Már gondoltam rá,hogy el se megyek,de akkor meg az én szüleim akadnak ki. Ők azt mondják h egy napot kibirok a párom a nélkül. Pedig nem erről van szó,hanem h 5 éve együtt vagyunk,komolyan tervezünk és ő is ezáltal a családhoz tartozik.
Ti mit tennétek a helyembe?
"Tizeske" vagyok 64%-os.
Mi voltam én?
Hát, nem lennék a nővérke helyében!
A gazdag anyós fizeti a bulit, ő meg szegény nyikkanni sem mer.
Meg majd megkapja folyton a "te nem hoztál ide semmit" szöveget.
Nem jó ha ennyire eltérő anyagi helyzetű családok házasodnak.
Vagy nyel folyton, vagy vége a házasságának.
Körberöhögném a tesómat, ha ezt mondaná nekem, hogy nem vihetem a páromat, mert a leendő anyósának nem tetszik hogy nem vagyunk házasok. Egyértelművé tenném, hogy nem megyek el az esküvőre, ha nem jöhet a párom. Lehet hogy a tesóm megharagszik, vagy rosszul esik neki a döntésem, de ha ennyire sem képes, hogy kiálljon a szerettei mellett akkor jogosan maradnék távol. Pusztán azért marad csendben, mert anyósék fizetik, de ettől még nem kell mindennek úgy lenni ahogy a kedves mama szeretné. Ha ennyire bele akar szólni a dolgokba, akkor házasodjon ő a kedves mamapicifiával...
28/F
Párja nem áll ki ebben a témában mellette??? Ha nem, és kerüli a konfliktust a szüleivel, az beszédes a kettőjük kapcsolatát tekintve. Szegény tesód kifogott egy mama picifiát?? :(
28/F
Ez nagyon gáz.
Biztos hogy nem mennék el.
A szüleid is ennyire vakok? Nem azzal van probléma hogy 1 nap..mert kibírható, de itt az a helyzet hogy degradálják a te párodat.
A helyedben nem hagynám szó nélkül, szépen beolvasnék az anyósnak és nem mennék el.
Az esküvőre a párommal elmennék aztán szépen haza vagy valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!