Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom nem akar kórházba...

A húgom nem akar kórházba menni! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

17 éves. Ma reggel óta fáj a hasa, reggel még nem annyira de akkor is láttam rajta, azt hittem meg fog jönni neki. De mostanra teljesen ki van, csak összekuporodva fekszik a szobájában, ment a hasa is és szédült. Mondtam neki hogy beviszem a kórházba de azt mondja nem fogja ott tölteni az estét a semmiért. Tiszta bolond látom hogy nagyon fáj neki, de nem tudom berángatni. Lehet valami komolyabb baja van. Már felállni se tud. Mi van ha vakél vagy valami súlyos? Olyan makacs, ha baja lesz az az én hibám lesz és abba belehalok. Apa messze él tőlünk régóta, anya meg nincs itthon hétvégéig, gyakran itthon maradunk, de most elég nagy baj van viszont el sem tudom érni. Mit csináljak? Hívjak hozzá mentőt? És ha velük se hajlandó elmenni? Vagy mi lehet vele? Hogy vegyem rá hogy bevigyem? Már itt kérek tanácsot, hátha tudjátok mit tudok tenni.

19/F

2017. júl. 27. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Ügyeletet is ki lehet hívni ilyenkor, lehet valami vesegörcs is vagy ilyesmi...
2017. júl. 28. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Mi lett végül a húgoddal?
2017. júl. 31. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Megkérdezhetem hogy végül mi lett?
2017. júl. 31. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Engem is érdekel.
2017. júl. 31. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!