A húgom nem akar kórházba menni! Mit tudok tenni?
17 éves. Ma reggel óta fáj a hasa, reggel még nem annyira de akkor is láttam rajta, azt hittem meg fog jönni neki. De mostanra teljesen ki van, csak összekuporodva fekszik a szobájában, ment a hasa is és szédült. Mondtam neki hogy beviszem a kórházba de azt mondja nem fogja ott tölteni az estét a semmiért. Tiszta bolond látom hogy nagyon fáj neki, de nem tudom berángatni. Lehet valami komolyabb baja van. Már felállni se tud. Mi van ha vakél vagy valami súlyos? Olyan makacs, ha baja lesz az az én hibám lesz és abba belehalok. Apa messze él tőlünk régóta, anya meg nincs itthon hétvégéig, gyakran itthon maradunk, de most elég nagy baj van viszont el sem tudom érni. Mit csináljak? Hívjak hozzá mentőt? És ha velük se hajlandó elmenni? Vagy mi lehet vele? Hogy vegyem rá hogy bevigyem? Már itt kérek tanácsot, hátha tudjátok mit tudok tenni.
19/F
Hívd a mentőket, csak nem biztos, hogy segítséget is kapsz... :(
Legutóbb, amikor sugárban hánytam és olyan epegörcsöm volt, hogy fél órán keresztül összegörnyedve, kínlódva hemperegtem az ágyban, a férjem tett egy kísérletet arra, hogy kihívja a mentőket...
a központos közölte vele, hogy ezzel az ügyeletet hívja, az ügyeletes k.va meg, hogy adjon be egy nospát, és rá.bazta a telefont.
Köszi. Még jó, hogy nem sokkal rá elmúlt.
Anyádat próbáltad már hívni? Hátha ő tud hatni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!