Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Parom ikertestvere miert...

Parom ikertestvere miert ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Paromnak egypetelyu ikre nagyon csunyan banik velem!Ha talalkozunk, nincs olyan pillanata, hogy ne szoljon be!Foleg ha ittas..Minden budos k vagyok, meg meg sorolhatnam milyen szavakkal illet..De mar odaig fajult a szitu, hogy a testverenek azt irta, hogy elkap engem, es szetveri a fejemet!Mar ultimatumot is adtam paromnak, hogy ezek utan ne nyalizzon neki, es ne keresse a tarsasagat se!Az osszes testverenek elfogadta a baratnojet, csak engem nem!Nagyon faj, mert en mindent megprobaltam, hogy joban legyunk!Parom is allandoan nyalja a segget, az meg nem is viszonozza!Akkor vagyunk csak jok, ha kell neki valami!Nagyon gyerekesen gondolkodik, besokaltam mar!Egyebkent az sem segit a helyzetunkon, hogy a kedves edesanyjuk, egy buta, tanulatlan roma asszony sem a jot latja bennem..Az is a szemembe nyal, a hatam mogott meg kop..Mondjuk neki egyik leendo menye sem volt jo, a fiuk elmondasa szerint!Eltudom kepzelni, hogy az meg plussz adja ala a lovat..Nagyon sanyaru gyerekkoruk volt..Rosszul bantak veluk a szulok..Alkoholizmus, napi agresszio stb..Kedves parom is agressziv termeszetu..Szeretnem, hogy kiszakadjon vegleg ebbol a kozegbol..Vagy hagyjam az egeszet??Mit tanacsoltok??Total ketsegbe vagyok mar esve!

2017. júl. 24. 19:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%

Menekülj, amíg tudsz!

Addig szökj, míg nincs gyerek.

Mert ha gyerek is lesz, akkor neked szavad sem lesz. S ha gyerekkel akarod elhagyni a férjedet, akkor azt nem fogják megengedni, összefog az egész pereputty.

Nagyon ritka, hogy a másféle kultúrájú rétegekkel kötött házasság sikeres legyen.

2017. júl. 29. 23:21
 22/24 A kérdező kommentje:
Isten ments, hogy szuljek neki!Rervbe van, h lelepek ugy, h bucsu levelet se kap
2017. júl. 30. 08:54
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
Örülök hogy igy döntöttél. Tudja hogy hol laksz? Lehet hogy zaklatni fog. Voltam már olyan kapcsolatban, ahol a "párom" vert engem. Nehéz kilépni, d eutána minden helyre fog jönni :)
2017. júl. 30. 09:08
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
Eleve azt nem értem, miért kell romával kezdeni...
2018. jan. 22. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!