Parom ikertestvere miert ilyen? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Paromnak egypetelyu ikre nagyon csunyan banik velem!Ha talalkozunk, nincs olyan pillanata, hogy ne szoljon be!Foleg ha ittas..Minden budos k vagyok, meg meg sorolhatnam milyen szavakkal illet..De mar odaig fajult a szitu, hogy a testverenek azt irta, hogy elkap engem, es szetveri a fejemet!Mar ultimatumot is adtam paromnak, hogy ezek utan ne nyalizzon neki, es ne keresse a tarsasagat se!Az osszes testverenek elfogadta a baratnojet, csak engem nem!Nagyon faj, mert en mindent megprobaltam, hogy joban legyunk!Parom is allandoan nyalja a segget, az meg nem is viszonozza!Akkor vagyunk csak jok, ha kell neki valami!Nagyon gyerekesen gondolkodik, besokaltam mar!Egyebkent az sem segit a helyzetunkon, hogy a kedves edesanyjuk, egy buta, tanulatlan roma asszony sem a jot latja bennem..Az is a szemembe nyal, a hatam mogott meg kop..Mondjuk neki egyik leendo menye sem volt jo, a fiuk elmondasa szerint!Eltudom kepzelni, hogy az meg plussz adja ala a lovat..Nagyon sanyaru gyerekkoruk volt..Rosszul bantak veluk a szulok..Alkoholizmus, napi agresszio stb..Kedves parom is agressziv termeszetu..Szeretnem, hogy kiszakadjon vegleg ebbol a kozegbol..Vagy hagyjam az egeszet??Mit tanacsoltok??Total ketsegbe vagyok mar esve!2017. júl. 24. 19:31
11/24 A kérdező kommentje:
En mar probaltam vele nagyon kedves lenni..hiaba!Allandoan hangoztatja, hogy mennyire nem vagyok az esete..Amugy mar beprobalkozott nalam 2 battya is, meg 2 unokatesoja is..Pont csak az o esete nem lennek?? 😂 bar lehet tenyleg szimplan utal, mert nem egy sikon mozgunk..
2017. júl. 24. 20:30
12/24 anonim válasza:
Egypetéjű ikrek sokszor éreznek teljesen mást egymás iránt, mint két testvér. Szerintem is féltékeny, de nem miattad, hanem a tesója miatt.
13/24 anonim válasza:
Ezért nem szabad cigánnyal kezdeni,csak ha te is az vagy 😂
Ők egy külön létforma
14/24 A kérdező kommentje:
Hat igen...kezdem belatni!Magyar magyarral, cigany-cigannyal...
2017. júl. 24. 20:53
15/24 anonim válasza:
Mit cigányozol itt, az egzotikumot kerested vagy nem? Most megkaptad.
16/24 anonim válasza:
Ezért nem kell leállni cigányokkal. Megkaptad vele a családját is. Azon kívül, hogy hagyd ott az egész pereputtyot a francba, nem tudok mást tanácsolni.
17/24 anonim válasza:
Menekülj ameddig lehet. Te írtad, hogy a párod is agresszív. A helyedben szóba se álltam volna vele.
18/24 anonim válasza:
Szakíts vele azonnal, de úgy hogy ott van veled valaki. Nem tudom mit gondoltál mikor cigánnyal álltál össze. Egy normális család egyébként sem ilyen (rád mozdulnak a rokonok)
Komolyan mondom, hagyd el amíg nem késő! Mert ha egyszer tényleg baj lesz, a törvény őket fogja védeni és veszélyesek is csoportosan.
19/24 anonim válasza:
Nem az a baja hogy te nem vagy cigány?
20/24 A kérdező kommentje:
En mar nem tudom, hogy mi a problemaja...lehet az, hogy magyar vagyok (bar ok is felig azok az apjuk altal..)lehet az, hogy mar nincsenek az ikrek egymas seggibe mint anno..ezt csak o tudhatja...
2017. júl. 27. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!