A párom növére beszolásaitol hogyan védjem meg magam?
megmondod, hogy igaz, nem szültél, de majd ha odaérsz szívesen veszed a tanácsait, persze gúnyosan
vagy megmondod, hogy igen, te okosabb vagy, és ha kell neki tanács fogyáshoz akkor szóljon, mert látod hogy maradt rajta egy kis háj...
2017. jan. 7. 12:55
Akkor leírom egymilliomodjára is a szokásos kérdésre a szokásos választ, bár nem igaz, hogy ez magadtól nem jut az eszedbe: te ignoráld a "párod" családja beszólásait, a "párodat" viszont előre kérd meg, hogy szóljon rá a csúnya-gonosz megjegyzéseket tevő családtagjára.
2017. jan. 7. 13:12
Mondom a válaszokat:
aha, jó, ja, igen, oké...
Ezeket szép nyugodt, nem kérdő hangnemben, aztán otthagyod.
Nincs érdeklődés, nincs "de", nincs "tényleg?", semmi, amire reagálhatna!
ÉS: Kedves párod lesz szíves leállítani a naccsasszonyt!
2017. jan. 7. 13:24
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ment a zöld kezecske :) Remélem nem lesz gond, csak már elöre hallom, hogyha pl. odaadják a kezembe a babát és elkezd sirni rögtön basztatva leszek, hogy jajj tán rossz helyen van nálam a kicsi, hogy csak nálam sir... majd max nem veszem kézbe sem.. de ha meg teljesen rideg leszek a gyerek felé,akkor meg a páromnak fog rosszul esni.. igy sem annyira szeretnék hozzájuk menni és amikor ezt jeleztem neki, akkor láttam rajta, hogy neki nagyon rosszul esett..
5/13 A kérdező kommentje:
Kettönk közül nemtudom, hogy vajon ki a hülyébb... no de hagyjuk..
5-ös, hogy te milyen tapló vagy. Ne itt éld ki a bunkóságodat.
2017. jan. 7. 13:49
Annó a 25. születésnapomon nekem beszólt a férjem nővére, hogy neki az én koromban már 3 gyereke volt! Magamban gondoltam, hogy úgy kell neked... ;)
Egyik füleden be, a másikon ki.
Amúgy megértelek, később egyszerre lettünk terhesek, és teljesen ki voltam bukva, hogy állandóan ki fog oktatni... -_-
2017. jan. 7. 13:57
8/13 A kérdező kommentje:
Ja mert te akkora ész vagy!?? Kötekedni azt tudsz he? Ennyire futotta az az okos fejeddel..te idiota.. Na én erröl nem nyitok vitát elöttem leirtad magad... Grat! Többieknek köszönöm a válaszokat! :)
Kedves 5-ös! Hogy lehetsz ekkora paraszt? Huzz el a ... -ba, ha értelmeset nem tudsz irni!!! Majom...
2017. jan. 7. 14:12
Értelmes válasz: ne foglalkozz a növére tanácsaival, tégy ugy mintha megfogadnád egyik füleden be másikon ki. Mikor már ugyérzed hogy rohadtul idegesit akkor mond hogy nemtudsz tovább maradni mert már igyis késésbe vagy.
2017. jan. 7. 14:27
Kapcsolódó kérdések: