Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy védjem meg? Mit csináljak?

Hogy védjem meg? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt,mindketten kiskorúak vagyunk. Nem egy városaban lakunk,nagyon messze egymástol...a szülei bántják lelkileg és fenyegetik hogy bántani fogják fizikailag is. Nem tudják hogy tudom hogy ezt csinálják...ha nem szólok senkinek a barátnőmet tovább bántják,de ha szólok akkor kiderül hogy elmondta nekem és akkor attol félek hogy fizikailag is bántani fogják...kitől kérjek segìtséget? mit csináljak? feljelenthetem a szüleit egy olyan hangfelvétel miatt amiben kijelentik Neki hogy:"ha nem lettek volna ott mások már csunyán megnyakaltalak volna"?
2015. febr. 5. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hangfelvételt csak akkor használhatod fel, ha beleegyezett a felvételbe azok akiknek a hangjuk rajta van. Valamiért biztos vagyok benne, hogy a szülők nem engedték, hogy felvedd a hangjukat. Ezért azzal semmire sem mész.

Hogy te mit tehetsz? Semmit. Nem bántásból, de neked semmi közöd hozzá. Még magad is kiskorú vagy.

Viszont a barátnőd kérhet segítséget, végül is vele történik mindez.

2015. febr. 5. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Szólj a rendőrségnek, mutasd meg nékik a felvételt. Első valszoló mit gondolsz, gyikosok meg stb.beleegyezett hangfelvételre? Nem hinném.

Mibden jót!

2015. febr. 5. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

"ha nem lettek volna ott mások már csunyán megnyakaltalak volna"

Ez nem jelent semmi büntetendöt, mert minden további nélkül ki lehet magyarázni, hoyg csak ijesztgetésnek gondolták.

2015. febr. 5. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Első valszoló mit gondolsz, gyikosok meg stb.beleegyezett hangfelvételre? Nem hinném.

Csak , hogy tudd: Amikor egy gyanúsítottat lehallgatnak, a rendőrség mindig kér lehallgatási engedélyt. Ha nincs, akkor hiába hallgatják le, semmi nem használható fel.

De egy kiskorú akinek köze nincs a barátnője magánügyéhez, hiába megy a rendőrségre, hogy

-Rendőr bácsi kérem, én felvettem egy hangfelvételt, amint ez hangzik el:

" ha nem lettek volna ott mások már csunyán megnyakaltalak volna"

A rendőr ha nyers modorú, akkor azt fogja mondani, hogy

- "fiam, ne idétlenkedj, mert mindjárt megnyakallak"

Nem fognak ezzel foglalkozni, mert az ember mérgében, dühében ennél sokkal durvábbakat is szokott mondani. Amíg nincs tettlegesség nem foglalkoznak vele..

2015. febr. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!