Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan haragszom a bátyámra...

Jogosan haragszom a bátyámra amiért nem látogat meg minket?

Figyelt kérdés

A bátyám Hollandiába dgozik, 2 havonta jön haza 5 napra.

Nagyon hiányzik nekűnk de csak pár órára vagy egyáltalán nem jön el hozzánk.

Mondtam neki hogy nagyon rosszul esik mindenkinek de lerázza aztal hogy ott a felesége meg a gyereke. Ez oké de mi is a családja vagyunk nem csak ök.

Nem akarok vele össze veszni de nagyon haragszom rá hogy az 5 napból 1 napot nem tud ránk szánni.

2017. júl. 24. 08:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A családja az most már a felesége és a gyereke! Nyilván velük van többet. Ha annyira hiányzik akkor látogassátok meg!
2017. júl. 24. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

És ha te kérdezed meg, hogy felmehetünk-e? Ha arra azt mondja nem akkor jogos, de így tényleg nem az. Ha két hétre jönne és úgysem látogatna meg akkor kicsit mérges lehetsz rá, de csak akkor. Inkább ti kérdezzétek meg hogy találkozhatnátok-e :)

ui. unokabátyám Svájcban van, ők is kb. 2-3szor vannak itthon, de akkor két hetet és mégis képesek lejönni hozzánk, úgy hogy előtte Egerben voltak, a feleség családjánál és utána jönnek le Tolnába. A szülei meg Pestiek...

2017. júl. 24. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Néha ti is meglátogathatnátok..

A családja, a szűkebb családja fontosabb, ez így természetes.

2017. júl. 24. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Már ők a családja, ti pedig csak rokonok. Egy ilyen tesóhoz én se mennék. Csak követelőzöl, ahelyett hogy felemelnéd a popodat és te mennél hozzá. Én tesóm is külföldön dolgozik és kb 3 évente látom pár órát, még sem hisztizek.
2017. júl. 24. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!