Mit csináljak hogy az öcsém tudja hogy hol a határ?
Nem bir magaval!!! Hogyha telefonozok akkor kotoszkodik utoget es amikor mar mindenbol elegem van !! Adok neki ket pofont hogy mostmar aljon le a pi**á*@ es erre mit csinal megy anyamhoz sirva szolni hogy juuuuhjj megutottem rendes egy kis k+*w@ mindenert bog 13 evesen !!! Mit csinaljak???
Bocs a helyesirasi hibakert!
Nem értem miért veréssel próbál mindenki megoldani mindent, soha az életben nem emeltem kezet a kistesómra, pedig valóban voltak idegesítő, irritáló húzásai. Titeket vertek gyerekkorotokba, azért lettetek ilyenek? Mert akkor a szülőknek is gratulálok... de a kisebbet bántani mindig egyszerűbb, igaz?
Beszéld meg vele, zárkózz el előle, beszélj a szüleitekkel vagy bármi, de bakker ne emelj már kezet a kisebbre. Megérdemelnéd, hogy egyszer - pár év múlva - úgy elverjen, mint még nem voltál. Ütéssel semmit nem lehet megoldani
Csak akkor fogja betartani a határokat, ha azok kijelöltek!
Ülj le vele, beszéljed meg, mik az elvárásaid.
Egyértelmű, nem bírja hogy folyton telefonálsz.Biztos régebben sokat játszottatok, azt szerette, jó volt neki. Keresi a veled való kapcsolatot, csak mivel nem vagy vevő rá, nem törődsz vele, mindent bevet hogy figyelj már rá is, ne csak a telefonra!
Röviden: beszéld meg vele, már nagyobb lettél, nem játszol folyton, de mindennapra beszéljetek meg időpontot, mondjuk 10-14 óra, vagy más, amikor együtt vagytok, játszatok, elmentek valahova, beszélgettek, stb.Ami jó kettőtöknek.Ezen kívül tartsa az idődet tiszteletben, mert ha nem, többet nem lerszel vele! De a vele töltött idő ne pár perc legyen csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!