Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan jöhetnék ki jól a...

Hogyan jöhetnék ki jól a nővéremmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A nővérem és köztem 3 év van és mégsem tudunk jól ki jönni.Ha összefutunk a lakásban, akkor mindig össze kapuk.Nagyon sokszor én is okozom a vitát de a nővérem mindenért ki oktat és azt hiszi hogy felsőbb rendű.Régen jól ki jöttünk de már nem és ezen szeretnék változtatni de nincs ötletem hogy hogyan. Mellesleg a nővérem 20 éves.Kérlek adjatok néhány tippet hogy ha nektek is volt ilyen akkor ti hogy oldottátok meg.A válaszokat előre is köszönöm.
2017. júl. 23. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy merszit. Az finom édesség sütemény. Azzal jelezve hogy békét kötni szeretnél kötni vele.
2017. júl. 23. 21:46
 2/2 anonim válasza:

Vegyél neki egy rózsát, és egy csokit.

Utána vegyél elő egy csomag gumit, majd csekkold le a nunit.

2017. júl. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!