Utál a a párom testvére ezt lassan már nem lehet elviselni, mit tehetnék?
5 éve vagyunk együtt Augusztusban lesz az esküvőnk és Januárban születik meg az első babánk.
A testvére első perctől kezdve nem kedvel, mivel nagy a korkülönbség köztem és a párom közt.
Néhány példa a sógornőmmel lévő tarthatatlan kapcsolatunkról.
Teljesen más életvitelt vallunk, mi egészségesen élünk, ők nem, azt esznek ami jól esik én ebbe nem szólok bele, az ő dolguk ha nálunk van a családi ebéd mindig csinálok "hagyományos"ételt is, amit ők is, az ő gyerekeim is megesznek.
Ha náluk vagyunk ilyen soha nincs, ha már rántott húst csinál és leszedjük a bundáját, mi vagyunk a bunkók.
Köretnek mindig tészta, krumpli, rizs van, legutóbb vittem egy nagy adag salátát (mindenkinek ízelett) hát akkor is nagy bunkó voltam a szemébe, ha ő hoz a mi ebédünkre süteményt, az persze nem gond.
A másik, hogy folyamatosan próbál okoskodni a gyereket illetően, én külön szobába akarom szokatni, de első perctől külön ágyba. Hát szerinte emiatt nem fog szeretni a gyerekem, megkérdezte, ha velem sem aludhat minek szülök?
Horgya ide a gyerekek régi ruháit, meg minden feslett sz@rt. Ha normális, ruhák lennének még meg is köszönném, de lyakas, foltos műszálas göncök...
A nyikorgós, retkes babakocsijukat is ide hozta és minden limet lomot. Mikor mondtam, hogy nincs rá szükségünk 2 napig megsértődött majd jött újra.
A legszebb, hogy a gyerekei mind túlsúlyosak, neveletlenek, elkényeztetettek.
Tehát nem is értem mire ez a nagy arc.
Legszívesebben megszakítanék velük minden kapcsolatot, de nagyon összetartó a családja, minden héten kötös ebéd, közös kirándulások, közös nyaralások.
Ja igen mi csak 2 hetente veszünk részt ezeken az ebédeken, hiszen az én szüleimmel is vagyunk a sógornőm szemében ez is szálka.
"Tehát nem is értem mire ez a nagy arc. "
Én sem, hogy nálad mire. Azért ennyire ne hidd már jobbnak magad a sógornődnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!