Miért kell mindig azt csinálni amit a testvérem akkar?
Menj el nyári nyelvtaniskolába.Nem kell otthon lenned,de még meg is tanulsz írni!
Kb. így nézne ki rendesen a szöveged:
Múltkor voltunk a Balatonon,mondtuk,hogy menjünk ki a városba,mert még nem voltunk azon a környéken.De ô nem akart menni,ezért nem mentünk.De ha én mondok valamit,egybôl azt mondja neki nem tetszik,erre anya nem hogy rászólna,még igazat is ad neki.De ha ô mond valamit,és nekem nem tetszik,anya egybôl azt mondja,hogy ,,Ne szenvedj Milady",de gúnyosan,mintha én hisztiznék,nyávognék.Amikor csak rászólok,egybôl hazudik a szüleinknek,hogy bántom.Amikor kisebb volt,állandóan csípett,meg harapdált,amikor pedig rácsaptam a kezére,vagy rászóltam,én voltam a hibás.Mindenem elveszi,a számomra kedves dolgokat tönkreteszi.Úgy kell a dolgaimat elrakni,hogy ne vegye el,mert utána elfelejti visszaadni.Nagyi is mondta,hogy jól tettem,amikor rácsaptam a kezére amikor mart,stb...
Na,kb. így néz ki rendesen leírva.De még így sem telkesen helyes,mivel úgy ugráltál a témák között,hogy alig lehetett követni.
És csak hogy válaszoljak is,szerintem csak simán menj be a szonádba,csukd be az ajtót,és ne törôdj vele,amíg be nem megy.Ha bemegy,megfigod,és egy szó nélkül tedd ki.Majdcsak észreveszi magát!
igénytelen kérdés, igénytelen megfogalmazással=igénytelen válaszok.
majd csak megtanulják egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!