Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A felnőttkori rossz testvérkap...

A felnőttkori rossz testvérkapcsolatnak mik az okai?

Figyelt kérdés
Jó, tudok sorolni én is számtalan okot. De inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ha tudsz kifejezetten felnőttkori rossz testvérkapcsolatról, akkor Te milyen okról tudsz vagy milyen okot gyanítasz.
2017. jún. 29. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tudom, régi a kérdés, de azért válaszolok hozzá.

A bátyámmal gyerekként sem voltunk jóban. Folyton okoskodott és nem szerette, ha egy lány okos is tud lenni. (Jó tanulók voltunk mind a ketten). Állandóan azt akarta, hogy csináljam meg a házimunkát, pedig mindig segítettem anyuéknak mindenben. Ő többnyire csak söpört. Sokszor megalázott engem, hogy sosem leszek képes munkát találni meg ilyenek.

Egyszer nagyon felbosszantott engem. Válaszként meg is ütöttem! Úgy meglepődött, hogy azóta sem mer engem szekálni. Anyuék mondták is neki, hogy éveken át gonosz volt velem és ilyen lettem miatta. Ha kedves lett volna, nem történ volna meg ez.

Azóta nem is találkozom vele. Nem vagyok mérges anyuékra, mert tudom, nem az ő hibájuk, hogy ilyen hülye a bátyám, mivel ők is többször próbáltak vele beszélni, de nem hallgatott rájuk. Apu szerint, megérdemelte az ütést.

2020. máj. 8. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagy korkülönbség, nem volt közös gyerekkor, mindig vigyázni kellett rá, pedig nem akartam, kivételezés vele, eltérő szemelyiség.
2022. máj. 11. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!