Velem van a gond hogy ezt nem tudom értékelni?
Bátyám és családja külföldön él. Évi 1-2 alkalommal térnek haza.
Augusztus közepére várom a gyermekemet, mondták az elején hogy addigra haza jönnek hogy lássák a picit.
Akkor mondhatni jól esett, viszont azóta nem is beszéltünk, ha írtam sem nagyon beszédes, ő meg abszolút nem ír. Nem is erőltetem, sógornőm is hasonló. Ha haza jönnek, én akkor sem nagyon tudok ehhez jó pofát vágni, jól esne ha jelenleg is megkérdezné hogy vagyok. Ha pedig haza jönnek akkor én tegyek vegyek a kedvükre aztán pakoljak utánuk mert még a sógornőm a szobába is képes bejönni cipőstől, és még lehetne ezt sorolni
1. Ha már eldöntötted, hogy "turistaként" fogod őket kezelni és nincs is szándékod ezen változtatni, mert te ezt így jól csinálod, aki meg "másként gondolja annak szíve joga" akkor nem értem miért kérdezősködsz
2. Aki nem bírja a kritikát az ne provokálja, hogy kritizálják
3. Kismillió dolog lehet, amiért mostanában "hanyagolnak", te pedig máris "turistaként" kezeled őket
4. Minimum előítéletes vagy (illene megvárnod, hogy találkozzatok és ráérne utólag minősíteni a rokonaidat)
"Egyébként nem rám áldozzák a pénzüket nyaralás helyett, mert itt lakik közel sógornőm családja is és a mi szüleink is. 😃 "
Nem látom az ellentmondást. A babád születése miatt jönnek haza, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!