A húgom teljesen megbolondult, lázad, mivel lehetne leállítani?
De igenis van köze a testvérehez, te bunkó liba. Nem mindenki fütyül a testvérére, valakit érdekel a sorsa. Egy család.
És hadd ne legyen már normális dolog, hogy egy kiskorú qrválkodik, cigizik, iszik, drogozik. Ez még felnőttől is ocsmány, nemhogy gyerektől. Ne bíztassuk már, hogy lehet belőle normális ember.
Valakiből biztos lehet, de nem ők vannak többen !
A másik qrvától el kell szakítani. Beszélnék az anyjával. Mindenképp elvonó kell mindkettőnek. Ha nem lenne hajlandó megváltozni, akkor kivágnám az utcára én is. Az üres fenyegetőzés nem ér semmit. Amint hajlandó lenne menni elvonóra, akkor visszajöhetne. Egy drogos qrvára nincs szükségem. Szégyen egy ilyen lány.
"És hadd ne legyen már normális dolog, hogy egy kiskorú qrválkodik, cigizik, iszik, drogozik."
Persze, hogy nem normális.
Nagy kérdés azonban, hogy mi vezetett ide.
Nagyon fontos tudni; mi volt az a pár hónapja történt összeveszés, milyen nevelési hibákat követtek el a szülők korábban, stb...
Így nagyon nehéz felelőséggel tanácsot adni.
A bezárás vagy kidobás otthonról biztos nem megoldás.
EGY KONKRÉT ÖTLETEM VAN:
A Bethesda gyerekkórház mellett működik Házasság-, családsegítő szolgálat, Őket érdemes megkérdezni, hátha tudnak segíteni.
Ha jól tudom, a címük : Bp., 14 kerület, Bethesda u. 8.; de ez pár évvel ezelőtti információ, de gondolom interneten utána lehet nézni, hogy nem változott-e?
Tisztelt kérdező!
Komolyan drogozik a hugod ?
Például: kokaint és heroint találtatok nála ?
Vagy extázit ?
Az nagyon nem jó. Ki készíti az idegrendszerét és az egész szervezetét. Sürgősen kellene tenni valamit mert könnyen idegrendszeri károsodása lesz. Pszichikai betegségek tűnetek jelentkezhetnek nála.
Az ilyennel nem jó sokáig várni mert előbb utóbb ki készül.
A rendőrséghez kell menni hogy el vigyék az elvono osztályba.
Így még meg menthető a későbbi veszélyes helyzetektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!