Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ők vannak felháborodva?

Miért ők vannak felháborodva?

Figyelt kérdés

Testvérem és családja egy hete ment vissza Németországba, sógornőm anyjától vissza hallottam hogy ők sértődtek meg ránk tudni kell hogy a kislányuk másféléves, az enyém pedig 2 hetes.

Mikor kiderült hogy jön a baba akkor ígértek mindent hogy ezt azt megkapjuk tőlük pl kiskád, pihenőszék, mellszívó, pólya viszont a terhességem 20. Hetétől semmit nem mondtak hogy ezt és ezt ne vegyél, én meg nem várhattam rájuk így mindent megvásároltam és ők most ezeket haza hozták én pedig megköszöntem és megkértem őket hogy tárolják máshol mert nincs hely nálunk.

2017. jún. 2. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Figyu ök is hibásak hogy az igéret ellenére nem küldték. Viszont lehet hogy finomabban is elküldhetted volna őket a g**be. Nem pedig a rossz "tároljátok máshol a $z@rjaitokat" szöveggel.
2017. jún. 2. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A tesód, nem? Miért nem kérdeztél rá, ha ketsegeid voltak? Kommunikáció?
2017. jún. 2. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt esküszöm nem értem. Mielőtt elindultál bevásárolni, miért nem kérdezted meg a tesódtól, hogy áll-e még ajánlat, és ha igen, mikor hogyan kaphatod meg a cuccokat, mert hát hamarosan kelleni fognak. Egyenes beszéd, és minden sokkal egyszerűbb.
2017. jún. 2. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekik sztem figyelmesebbnek kellett volna lenniük ennyi!Ha tudtàk mivel jàr egy terhesség akkor nem halogatni kellett volna hanem megkérdezniük hogy akkor mikor küldjük haza a cuccokat neked !Puszta figyelmetlenség volt a részükről !
2017. jún. 6. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!