Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ők vannak felháborodva?

Miért ők vannak felháborodva?

Figyelt kérdés

Testvérem és családja egy hete ment vissza Németországba, sógornőm anyjától vissza hallottam hogy ők sértődtek meg ránk tudni kell hogy a kislányuk másféléves, az enyém pedig 2 hetes.

Mikor kiderült hogy jön a baba akkor ígértek mindent hogy ezt azt megkapjuk tőlük pl kiskád, pihenőszék, mellszívó, pólya viszont a terhességem 20. Hetétől semmit nem mondtak hogy ezt és ezt ne vegyél, én meg nem várhattam rájuk így mindent megvásároltam és ők most ezeket haza hozták én pedig megköszöntem és megkértem őket hogy tárolják máshol mert nincs hely nálunk.

2017. jún. 2. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%

Persze, egyszerűbb megsértődni, mint kommunikálni.

Minden okod megvolt a sértődésre, hiszen csak egyszer mondták, hogy odaadják a cuccokat, utána nem jelentették be minden héten. Sőt, mindennap mondaniuk kellett volna!

Bakker hogy lehet valaki ennyire egyszerű tekintetű

2017. jún. 2. 14:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát 32.héten kezdtem vásárolni, 3 hónapig szót sem szóltak talán könyörögni kéne??
2017. jún. 2. 14:24
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

mindketten hibáztatok. te rákérdezhettél volna..

ő meg szóba hozhatta volna hogy számíts rá

2017. jún. 2. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

"Figyu, ígértétek azokat a cuccokat. Lassan szülök, végül is kölcsön adjátok? Ha mégsem áll az ajánlat, akkor megvesszük, csak tudjunk róla."

Ha már bevásároltatok, mert elfelejtődött: "Bocsi, de a babának már megvettünk mindent, ne fáradjatok a cuccokkal."

Ennyi lett volna, és nem Németországból cihelődnek, hogy utána flegmán odavágd, hogy neked már nem kell. Nem szentek a sztoriban ők sem, nekik is rá kellett volna kérdezni, hogy vigyék-e a cuccokat, de nekem a bicska kinyílna a zsebemben, ha elcipelek mindent, hogy utána joviálisan a képembe vágják, hogy dugjam a fenekembe vagy ahová akarom.

2017. jún. 2. 14:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Soraimból kifelejtettem hogy szó sem volt róla hogy ök hozzák haza hanem haza küldik áprilisban....!!
2017. jún. 2. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Hazaküldik. Ja, mert az nyilván ingyen volt. És ők azért güriznek Németben, hogy utána potyára küldözgessenek valamit, ami utána nem kell a nagyságos asszonynak. Nem is csodálom, hogy megsértődtek, tudod mit küldenék neked a helyükben. Inkább nem írom le.
2017. jún. 2. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ti szoktatok kommunikálni? Beszéltetek, amikor megszületett a kicsi?

Mikor jöttek haza?

Mondtad, hogy megvan minden, mert megvetted??

2017. jún. 2. 14:42
 8/14 A kérdező kommentje:

Baráttal küldték volna egy adott városba ahová mi érte mentünk volna. Kommunikálni éppen szoktunk csak ők nem kérdeztek a babáról semmit, én mondtam nekik hogy festés van, mosás vasalás illetve kiságy össze szerelése, erre mondta de jó :-)

Nem vagyok nagyságos asszony de úgy gondolom ha én felajánlok valamit, testvére vagyok ismer annyira hogy nem vagyok az a típus aki milliószor rákérdez hogy adjátok-e, de ha én felajánlanám akkor esetleg meg pedzem áprilisban hogy xy nem megy haza mi visszük ekkor és ekkor, ráadásul gondolhatják mikor benne voltak ők is ebben a cipőben hogy nem szeretnék kis kád nélkül lenni mikor haza.jövünk a kórházból vagy a mellszívó már a kórházban is kellhet! Ráadásul nekik már minden meg volt fél idősen, hogy gondolják hogy én rájuk várok esetleg?!

2017. jún. 2. 14:56
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha valakinek adni szeretnék, akkor adok és nem igérgetek. Megértelek, hogy nem várhattál szülés utánig pl. a kiskád beszerzésével. Ugyanakkor a testvéredről van szó, nyugodtan rákérdezhettél volna, hogy mi van a megigért cuccokkal? Ha áprilisra igérték és nem tartották a szavukat akkor a helyedben én is bevásároltam volna. Most már felesleges felháborodni, haragot tartani, lépjetek túl rajta.
2017. jún. 2. 15:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Testvérek vagytok, mégsem ismeritek egymást... Szomorú.. Mindketten hibásak vagytok.
2017. jún. 2. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!