Milyen unokatestvér az akivel 9 hónapja nem találkoztam, max csak össze futottam vele a boltban, és 1 hónapja nem beszéltünk?
Miért, milyen?
Attól, mert vér szerint rokonok vagytok, attól még nem kell, hogy összejárjatok vagy kedveljétek egymást.
Valószínűleg ő nem igazán akar veled barátkozni, nem igazán akarja veled tartani a kapcsolatot, mert úgy gondolja, hogy nincs közös témátok, érdeklődési körötök, ebből kifolyólag meg akkor minek találkozzatok?
Lehet, majd pár év múlva ez változik.
Köszi a válaszokat!
Igazából ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert amikor náluk vagyok akkor tök jól elvagyunk, meg minden, de hogyha beszélni próbálok vele akkor nem igazán.
Attol, hogy rokonok vagytok, mint emberek nem biztos, hogy jol kijottok.
Lehet mas oka is: pl. a fiuk ilyen korban teljesen mas vilagban elnek, mint a lanyok, lehet ugy gondolja, hogy cikiznek vagy ugratnak a haverjai, ha meglatnanak veled, stb...
Nekem 4 unokatestverem van, eggyel sem tartom a kapcsolatot.
Semmi különös.
Ebben a korban a fiúk fiúkkal jobban megértik egymás. Lányok meg lányokkal.
Én is közelebb állok a lány unokatesómhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!