Kinek tekintsem őt? A testvéremnek vagy az unokatestvéremnek?
Unokatesó semmiképpen nem lehet :)
Féltesód.
Mar miert ne lehetne az unokatesoja?
Az apja testverenek a gyereke.
Kerdezo, ha valaki valakivel tobb rokoni viszonyban is all, akkor a legkozelebbi rokoni fokot mondjuk.
Nalatok felteso.
Pl. ha valaki elveszi a harmadfoku unokatestveret, akkor azoknak a gyerekei testverek es negyedfoku unokatestverek is lesznek, de nyilvan mindenki csak testvereknem mondja oket.
#3: Bocsi, figyelmetlen voltam.
Féltesó ÉS unokatesó.
A #2 voltam.
feltestvered.
off: jol ertem, h anyukatok terhes lett elobb pl a te apukadtol, majd az apukad TESTVERETOL IS??
" Az édesanyánk egy de az édesapáink testvérek."
Tehát Jancsi és Karcsi testvérek.
Jancsi megismeri Juliskát, lagzi, elhálják a nászt, Juliska terhes marad, megszüli Pétert.
Juliska megunja Jancsit, elválnak, aztán hogy, hogy nem, beleesik Karcsiba. Itt is ásó-kapa-nagyharang, Karcsi is kipróbálja a jót, Juliska megint terhes marad, megszületik Pál.
A kérdés, hogy Péter és Pál milyen rokoni viszonyban vannak. Rávágnám, hogy féltestvér, de ez így nem teljesen igaz. Egy genetikust kellene megkérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!