Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meghalt a testvérem hogy...

Meghalt a testvérem hogy dolgozhatnám fel?

Figyelt kérdés

1 hete történt,hogy a testvérem meghalt,és annyira rosszul érzem magam mert nagyon szerettem őt.Folyton sírok,tanulás rovására is megy,nem tudok koncentrálni a dolgokra(iskola),bezárkózok és úgy sírok otthon,már enni sincs kedvem.Semmihez sem őszintén,és mondta az egyik barátom hogy ez nem normális,de én nem tudok mit csinálni.Így gyászolok,lehet nem normális de nem tudok mit csinálni.

Nélküle nem jó mindent együtt csináltunk,számíthattunk egymásra bármi legyen és nem tudom fel dolgozni,hogy már nem látom őt,nem lesz mellettem vagy nem szórakozunk,hiányzik hogy viccet mesél,megnevettet engem és én őt,sokszor csak én tudtam őt felvidítani ha szomorú volt,megnyugtatni és fordítva,nem tudom elfogadni hogy meghalt.Tudom nem lehet vissza hozni vagy valami.Nem tudom elfogadni hogy meghalt mèg hozzá fiatalon

Ő 20/L Én 18/L

2017. ápr. 11. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Mibe halt meg ha megkerdezhetem? Oszinte reszvetem :(((
2017. ápr. 11. 14:52
 12/13 A kérdező kommentje:
A légcsövével volt a gond
2017. ápr. 11. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:
És részvétem azoknak akiknek meghalt valakijük
2017. ápr. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!