Mit csináljak? Többi lennt.
Adott a nővérem aki 42 éves annak van 3 gyereke és vagyok én 26 éves vagyok férjem és gyermekem van. Jelenleg Angilában élünk rokonok segitettek nekünk kijönni(de milyen áron?!)
Most jelenleg 4 szobás lakásban lakunk 8an, itt van velünk anyám, hugom, és nővéreim gyerekei (22,20 és 4 évesek) és a probléma: vannak a kedves rokonok meg ugye a nővérem és gyerekei...a rokonokat a nővérem és nagyfia Istennek tekintik kb holott megmondták kerek perec ha nekem segitenek kijönni a családomat azaz anyámat és testvéreimet ne hozzam ki, az én családomról testvéreimről egy jó szavuk nincsen, minden retkesnek elhordanak és társai (nagy nagy szenvedés árán segitett a néném nagyobbik nővére kijönni a kisebbik kerek perec megmondta hogy nem segit) persze ezt a részét megköszöntük nekik és ez az egy dolog miatt hálásak vagyunk....
Visszatérve a nővéremre, a nővérem engem kb utál, van a 4 éves gyereke aki olyan embertől van akinek van családja és megmondtam a véleményem hogy ez hülyeség hogy ilyen "kapcsolatba" van és társai erre közöli velem hogy ő boldogabb mint én...lehet igaza van és én gondolim hülyén, férjem szeret a gyerekét egyenesen imádja, nen iszik és nem jár el sehova, anyukámmal remek kapcsolata van és ő? Néha néha találkozik vele de csak akkor is testisé van közöttűk a párja akit annak nevez a felesége melett hatja álomra a fejét és az melett ébred....
A másik meg engem állitanak szemétnek meg titkoloznak, és azzal teszik aki segit nekik miközbe azokat Istenitik akik szó szerint megalázzák, a nénémék a jók az Istenek és amit mondanak aranyba van bésve, nekik visszaszólni nem mernek bezzeg nekem...nővérem gyerekét konkrétan az intézettől mentettűk meg mivel olyan körülmények között laktak, nénémék a fiával és férjemmel kiabáltak hogy mekkora egy barmok és társai de még is én vagyok a szemét...havi szinten hogy 3man itt vannak 50£ kérűnk persze mi vagyunk a hülyék, mert nem kérünk többet és társai....ja és egy ft nem ad azért mert mondjuk itt a fia, mindent mi állunk...
És közölte velem a nővérem a mai nap folyamán hogy nem fog velem beszélni mivel megmondtam a véleményem (bezzeg ha a nénémék mondják meg, volt rá pélfa hogy néném kiabált a nővérem lányával ok nélkűl mivel nem szereti és nem védte meg a saját anyja....)
Ti mit csinálnátok? Nem kamu történet és nem is szeretnék negativ kommentet kapni....
Tanulság: hiába segitesz önzetlenűl a saját családodnak még is te vagy a sperma....
huh, bonyolult és problémás helyzet,nem fűzök nagy reményeket a megoldáshoz. :(
Költözzetek el csak ti hárman (jó messze). Nem jut jobb eszembe.
"egyébként ha kölcsön kértek pénzt mondjuk a szomszéd Marinénitől "
NEM kérek kölcsönt sem a szomszéd Marika nénitöl, sem mástól!
Azzal nem dobsz el senkit, hogy kulon koltozol a szuleidtol, testvereidtol. Rengeteg felnott (foleg hazas) ember el kulon, akar tobb tiz-szaz esetenkent ezer kilometerre a szuloktol. Ez igy normalis, ez a termeszet rendje.
Ha dolgozik mindenki a csaladban, akkor gondolom nem okoz nekik gondot tovabb fizetni a sajat megelhetesuket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!