Meghalt a papám és eléggé hiányzik. Pár éve meghalt a másik papám de az meg NEM hiányzik. Ez hogy lehet? részletek lennt.
Igazából egyikkel se volt túl jó kapcsolatom sőt sok közös témám se volt egyikkel se, mégis az anyai nagyapám az hiányzik a másik meg nem... Lehet köze hozzá,hogy eléggé hasonlítottam rá mindig is gondolkodásra, és ezért hiányzik ?
24/f
1
Ki emlékszik arra már...
Nem tudom, én 28 éves vagyok és emlékszem a gyerekkoromra. A nagypapáim több, mint 10 éve meghaltak. Az egyik a mai napig hiányzik, ha eszembe jut, a másikon meg csak mosolygok. Mármint szerettem mindkettőt. De az egyikkel most is szívesen töltenék időt, a másikra meg csak jó néha emlékezni. Amelyik hiányzik, azzal kiskoromban sok időt töltöttem, sokat foglalkozott velem, a másik meg egy bolondos "ünnepi" nagypapa volt, szóval évente csak pár alkalommal találkoztunk, de akkor se aludtam náluk vagy ilyesmi.
A dédnagyapám meg 22 éve halt meg, és ő is nagyon hiányzik, velünk élt. Rá, meg a másik nagypapámra nem tudok úgy gondolni, mint más halottaimra, hogy csak így eszembe jut, szép volt, jó volt, kár, hogy meghalt, de hogy így nem hiányoznak. Ez a kettő viszont igen.
De az is lehet, hogy azért hiányzik, mert most halt meg és még nem történt meg ennek a feldolgozása. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!