Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testveri kapcsolat? Üt?

Testveri kapcsolat? Üt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az elejen leszogezem a korunkat!

En 14/L tesom, 16/F

2-3-4 eve kb. Nagyon sokszor elofordul hogy tesom megut. Egyszer probalt megfolytani is.... igen tenyleg.

Az oka az az ra, mondjuk hogy nem az van amit o akar peldaul ha egy szobaban ulunk, mondd valamit en azt mondom hogy nem akkor csunyan beszel aztan ha en KICSIT csunyat mondok de tenyleg nem az, csak hogy haggyon vagy valami ilyesmi akkor egybol meg ut. Anyukam nem csinal semmit neha ra szol hogy haggyon beken. Es ennyi!

Mar nem tudom mit csinaljak az evek alatt ugy erzem magam mint aki mar az egesz eletet leelte es nincs kedve tovabb.

Egy idoben hetente legalabb 1-szer anyukam is megutott, teljesen oktalanul, mikor tesomat vedte ha megutott s nem engem! Mit csinaljak? Vagy ez minek szamit?

Koszonom a valaszokat elore is, es ne haragudjatok ha hosszura sikeredett es az ekezetert sem!

2017. márc. 17. 07:12
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%

Te jó ég hogy ilyenek vannak.

14 vagy, elköltözni még nem tudsz, az majd 3 év múlva szóba jöhet. Addig is ne add fel! Nem tudom hogy viszonyulsz a bátyádhoz, nekem úgy tűnik mintha a családod szemében egy szolga lennél. Ennek valahogy véget kell vetned (nem arra gondolok, hogy odaállsz és elmondod a véleményed, mert szerintem annak komolyabb verés is lehet a vége, hanem inkább észrevehetetlen sunyi módon). A másik véglet, hogy megtörsz, és amíg el nem költözöl teljesíted a "szolga" feladataidat (de ezt annyira nem ajánlom).

Próbálj meg édesanyáddal beszélni a dologról négyszemközt, hogy ez nincs rendben!

2017. márc. 17. 07:37
 2/21 A kérdező kommentje:

Latja anyukam is hogy nincs rendbe, sokszor mondta hogy o nem birja stb..

De megsincs semmi!

Nem tudom mi vagyok a szemukben, apukammal elvaltak, apukam nagyon normalis hozzam, es mikor telefonon vagy eloben beszelunk es mondom neki tesomat, nagyon rossz neki es mondja hogy tesz ellene, de nem tud mert nem talalkozik tesommal!

2017. márc. 17. 07:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy szólhatsz a tanároknak és megkérdezed, hogy kihez fordulhatsz ezzel. Persze kezeljék diszkréten a dolgot. Fordulhatsz a helyi gyermekjóléti szolgálathoz.

Ennek annyi a hátulütője, hogy ha kiderül, hogy hozzájuk fordultál, - mielőtt ők bármit is kiderítenének az egészről, vagy elmennek családlátogatni és anyádék megjátszák a szentet, akkor nem hisznek neked vagy hogy túlreagálod a helyzetet, az ütéseket nem tudod bizonyítani (nincs látlelet, nincs több tanú többször előfordult pofonról) - szinte elkerülhetetlen a folyamatos terror és verés.

De szerintem van egy szint, ami már minden határt átlép, ha veszélyezteti az egészségedet (fojtogatás-erről kellett volna látlelet vagy tanú), akkor rosszabb már úgyse történhet alapon a gyámügyhöz fordulnék.

2017. márc. 17. 07:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz apukádhoz költözni?
2017. márc. 17. 07:59
 5/21 A kérdező kommentje:

Koszonom. Mostoha apam es keresztanyam latta a folytogatast, amostoha apam csak lefogta. Ennyit tettek.

Nem tudok apukamhoz koltozni.

2017. márc. 17. 08:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyád nem alkalmas a gyerek nevelésre és ezzel nincs egyedül a nők közül. Költözz apukádhoz.
2017. márc. 17. 08:04
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok apukamhoz koltozni!
2017. márc. 17. 08:07
 8/21 A kérdező kommentje:

Az egyetlen kiut ami kb 2 honapja jar az eszembe az a halal..

Mivel rajottem arra hogy 18 eves koromig amikor el tudnek koltozni nem fogom ezt birni. 18 eves koromra kb 6 eve minimum menni fog ez az egesz. Ahogy tesomat ismerem soha nem fog megvaltozni.

Haverjait joval tobbe nezi mint engem.

2017. márc. 17. 08:14
 9/21 anonim válasza:
100%
Az öngyilkosság nem megoldás
2017. márc. 17. 08:23
 10/21 A kérdező kommentje:
Igen igaz, nem megoldas, de te azt sem erzed at naponta amit en :)
2017. márc. 17. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!