Ti meddig mennétek el, ha a testvéretekről lenne szó?
Ha valaki elrabolná a testvéreteket (és van valami halvány sejtésetek hogy hol lehet) akkor mit tennétek? Rögtön indulnátok megmenteni, vagy ölbetett kézzel vártok, míg a rendőrség lép?
(bővebben: egy srác ikerhúgát rabolják el, ráadásul az azt megelőző nap elég durván összevesztek, ami miatt az eset után a srácnak bűntudata lesz)
fiktív sztori
Mindig utálom a filmekben, hogy anya csak otthon sírdogál, apa meg a hős. Értem anyukám bármit megtett volna.
Van húgom, lány vagyok, és mindent megtennék érte.
Egy ember, aki nem erre kiképzett, hogy tudna bárkit is megmenteni?
Értelmes módszer csak az, hogy a rendörséget értesíteni, minden más csak eszetlen hösködés, nagy valószínüséggel eredmény nélkül, vagy negatív következményekkel - kiszabadítani nem tudná egy privát ember.
A srác nem éppen civil, csak az apja tudja hogy ez neki túl nagy falat lenne, ezért szigorúan megtiltja hogy utána menjen.
(csávó persze megy)
Köszönöm a válaszokat!
Én szívem szerint mennék, de szerintem hamar belátnám hogy több bajt okoznék mint hasznot.
Azért tettem fel a kérdést, mert egyke vagyok, szóval szeretnék biztosra menni, hogy a testvérek az eszükre vagy a szívükre hallgatnak inkább.
Utolsóval egyetértek. Inkább azon lennék, hogy minél több és pontosabb információt adjak a rendőröknek, hogy kinél, hol keressék.
Mi mást tehetnék? Semmi tapasztalatom ebben, nincs fegyverem és nem is tudok honnan szerezni. De ha lenne, akkor meg nem tudnám rendesen használni, és csak ellenem fordítanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!