Ti mit tennétek, ha kiderülne a testvéretekről, hogy drogokkal él?
Milyen drogokkal? Hány éves? (Ezen azért sok múlik)
Ha felnőtt, akkor megkérdezném miért teszi, mi a jó neki ebben? Nem szeretne-e leszokni, mert ha igen én bármiben támasza leszek. Sajnos tapasztalatból mondom, hogy ennél többet nem tehetsz. Ha ő nem akar, sosem fogod tudni lebeszélni hiába veszekedsz, toporzékolsz, sírsz, hisztizel, fenyegetsz, vagy könyörögsz, nem használ.
Első vagyok. Az ex párom és az egész haveri társasága drogozott. Én is láttam már egyet s mást. A füves cigi sem mindegy hogy mennyi, amikor már gyakrabban van beszívva, mint amennyi tiszta állapota van, az minden csak nem normális. Ha csak néha szív, az laikusnak fel sem tűnik, nem úgy néz ki utána valaki, mint ahogy a kérdező leírta, akkor sem, ha totál beszívva megy haza.
Ahogy a másik válaszoló írta, az extasy, speed és társai (illetve a keményebb drogok) járnak hasonló tünetekkel. Ha nem fajult még el a dolog, ezekre tudnak a használóik általában nemet mondani, nem aljasodnak le totálisan, de az exemen is jól láttam a hatást. Pláne amikor még rá is szívott. Vizes, hűvös volt a bőre, hatalmasak a pupillái, fal fehér volt és vékony. Nem lehetett vele beszélni, nem volt indoka, hogy miért csinálja, jól esik neki és nem akarja abbahagyni ennyi. Neki ez a természetes, mert az összes haverja ilyen, mégha mindegyiknek van is élete mellette. 30 évesek, nem én fogom megváltoztatni és nem az én kedvemért fog megváltozni, tehát szégyen nem szégyen, én ezt nem tudtam elfogadni, sem kezelni, így leléptem.
Tudom mennyire nehéz lehet ezt megélni testvérként, még ha nem is sejted, hogy mivel él. Neked nincs menekülő utad, hiszen ő a családod. Erősnek kell lenni, mást nem tehetsz. Próbáld meg a levelet, de sajnos azt csinál az életével, amit akar, felnőtt.
irjad le neki minden gondolatodat,hidd el nem fog kinevetni sőt nem is egyszer fogja csak elovasni-ez tutibiztos!
mást nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!