Miért változott meg hirtelen?
Adott egy testvérpár, egy 21 éves lány és egy 16 éves fiú. A fiú a szüleivel él (természetesen), tanul, haverokkal lóg, csajokkal is próbál ismerkedni, szóval éli a gimnazisták átlagos életét. A nővér eleve vad természetű volt, már gimiben is elköltözött koliba (pedig lett volna közelebbi suli is, ahová az öccs most jár), aztán egyetemre ment, nem törődött sokat a családjával, haza se nagyon ment, miután leérettségizett. Gimi alatt voltak botrányai, aztán szinte eltűnt.
Most viszont kb. egy éve gyakran felhívja az öccsét, találkozókat szervez vele, érdeklődik arról, hogy hogy mennek a tesó dolgai a suliban, kik a barátai, van-e kapcsolata, kisegíti anyagilag, ha úgy van. Olyanokat kérdez tőle, hogy volt-e már szerelmes, csókolózott-e, jár-e bulizni haverokkal, mik a tervei érettségi után, de nem faggatja.
Ez azért fura, mert régen szinte semmi kapcsolatuk nem volt, kivéve, mikor épp egymást gyepálták... Mi okozhatta ezt a hirtelen pálfordulást?
(Ez nem probléma, vagy ilyesmi, csak találgatni próbálok, mert én is 22 éves lány vagyok, vannak testvéreim, de mindig más volt velük a kapcsolatom, mint nekik. Az unokatesójuk vagyok egyébként.)
16 évesen már értelmes úgy amennyire. 2 értelmes ember pedig talál témát...
Sosem hallottál olyanról, hogy tiniként nem bírták egymást, aztán miután 20 elmúlt mindegyik, jó lett a kapcsolat? (akár itt gyakorin)
Én is örülök neki, hogy végre egymásra találtak :)
Viszont, mivel nekem teljesen más a viszonyom a tesóimmal, és ilyet még nem láttam, érdekelnek a miértek, ahogy a kisebb tesót is :D
Nem vájkálok az életükben, erről szó sincs, nem is kérdezem őket róla. Névtelenül kiírni valamit, ami engem érdekel, nem értem, miért lenne bűn egy erre való oldalon.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!