Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ilyen hirtelen?
A barátommal hamarosan 2 éve leszünk együtt, ő 28/F én 23/L. Már a kapcsolatunk elején megbeszéltük hogy ha minden adott lesz akkor fiatalon szeretnék szülni, fiatal kismama/édesanya szeretnék lenni. Ebbe ő beleegyezett és mondta hogy ő is 30 éves kora előtt akar legalább egy gyereket. Eddig minden szép és jó!
Előfordult egyszer egy olyan eset amikor késett azt hittem talán terhes vagyok, akkor megnyugtatott hogy ha sikerült is a baba nem kérdés megtartjuk, de másnap meg is jött. Azt elmondanám hogy nem védekezünk mert ugye mindkettőnk részéről jöhetne a baba, tudja hogy én már nagyon szeretnék tőle gyereket mert jó apa lenne. Lehet néha túlzásokba is estem és örök szüntelen csak erről tudtam beszélni, de rájöttem a hibámra és azóta jegelem a témát. Csakhogy 1 hónappal ezelőtt egy lelki beszélgetés kapcsán mondta hogy szeretné ha gumival csinálnánk, 2-3 év múlva akar csak gyereket. Na itt én padlót fogtam, az a férfi aki eddig gyereket akart tőlem, hirtelen védekezni akar? Mi van? Mondtam hogy tabit nem fogok szedni, mert utána kitudja mikor fog visszállni a hormonháztartásom. Nagyon elszomorított! Olyan jó érzés spontán egymásnak esni, csak érezni egymás testét....azóta nem is szeretkeztünk. Próbálkoztam tegnap, de leállított hogy 'megbeszéltük hogy csak gumiban..' (még nem vettünk) ...csak nekem fura hogy eddig a közel 2 év alatt sosem szeretkeztünk gumiban és most kezdjük el, más fordítva csinálja!
Próbálom észérvekkel meggyőzni magam arról hogy minden rendben lesz, fiatal vagyok még, mi van ha így üzen a sors hogy nem ő az igazi! Nemtudom, aki szeretne gyereket tudja milyem érzés ezekkel a gondolatokkal felkelni és elaludni. Viszont a páromon azt érzem teher neki a gondolat is.
Mi van ha várok rá és 2 év múlva sem akar, mert fél a felelősségtől, anyagi gondok...
Leírnátok a személyes tapasztalataitokat és a véleményeteket az én helyzetemről!
Kíváncsi vagyok mi mit gondol erről, esetleg tanácsot tudna adni.
Bocsánat hogy hosszúra sikerült!
Köszönöm a válaszaitokat.
Ez az opció is megfordult már a fejemben. DE!... akkor nem kényesztetne, nem lesné minden kívánságom. Nagyon odaadó és megértő társ a hétköznapokban is. Mindig gondol rám,ami nőként nagyon imponáló és vonzó.
Ha nem szeretne velem lenni, csak elmondaná hogy nem szeret már és sok neki, élni akar.
voltam én is hasonló szituban férfiként, a barátnőm naphosszat csak arról beszélt, hogy ő már 24 évesen szülni akar (akkor volt 22-23).
eleinte még benne is lettem volna, de idővel már a könyökömön jött ki a baba téma.
állandóan gyerek ruhákat kellett nézegetünk ha elmentünk vásárolni, vagy ha meglátott egy babás boltot akkor fél órákat kellett bent töltenem vele.
ez még rendben is lett volna akkor, ha már jött volna a baba, nem pedig előre 1-2 évvel már csak ebből állt volna az élet.
szóval ez miatt már én sem akartam utána, hogy szüljön.
kiábrándultam az egészből, és inkább mondtam neki hogy ez így nem fog menni.
Beszéltünk erről, ezért tudom hogy ő mégsem akar egyelőre babát.
És azért nem estem teherbe nagy valószínűséggel, mert a termékeny napokat általában kihagytuk, és 10/9 alkalomkor nem élvezett belém, illetve rendszerint orálisan elégítjük ki egymást.
Tisztában vagyok vele hogy a ciklus bármely napján lehet spontán peteérés, épp ezért sem lett volna baj ha szándékosan becsúszik ...de ő meggondolta magát ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!