Szóljak a szüleimnek arról, hogy a 17 éves bátyám alkalmanként éjjelente elég ittasan/részegen jön haza?
Nem gyakran fordul elő, havonta 3-4-szer.
Általában a haverjaival jár bulizni, és akkor fordul ez elő.
Bár a kérdésre nwm tudom a választ, mert fogalmam sincs, hogy a szülők mit lépnénék, meg amúgysem isemerem a srácot... De 37%os álljál már le! 1. Az alkoholizmus betegség, így nem generálunk gyűlöletet azok felé SEM akik valóban éríntettek, 2. a szóbanforgó gyerek pedig szerintem nem számít alkoholistának (bár a szakértők szerint az szubjektív ki, mikor nevezhető annak). Persze egészségesnek sem mondanám a közel heti lerészegedést. De a lényeg, ha lenézün egy -bármilyen szert használó- drogost és nem hagyjuk Őket normálisan integrálódni a társadalomba, azzal teljesen megkötjük a kezüket, nem tudnak tenni semmit egyedűl magukért.
De egyébként is süt a gyülölködő szövegeidből, hogy ez okoz neked örömet, de érteni kicsit sem értessz a témához!
17 évesen teljesen normális, hogy eljár bulizni, főleg pasiként annyira nemis kell félteni, mint egy lányt.
Ebben a korban tipikus az is, hogy "talajrészegre" isszák magukat.Nem tudom, mi a poén ebben, én mindig max annyit iszok, amitől jól érzem magam, de sok 17 évest látok így.Majd kinövik.
Viszont az, hogy a szüleid nem veszik észre, elég érdekes.Ennyire nem figyelnek rá?Bár lehet úgy vannak vele, hogy ha emellett a tanulást és a kötelességeit elvégzi, akkor hadd bulizzon.
37%-os, nekem is volt egy 1 éves időszakom 19 évesen, mikor minden hétvégén buliztam és ittam(mértékkel, ahogy írtam) és nemhogy alkesz nem lettem, de az Eltén tanulok és köszi, az agysejtjeim is jól vannak :) Legalábbis az eredményeimen az látszik.A bulizás a fiatalkor része, csak tudjon róla a szülő és ne menjen a kötelezettségek rovására.
21L
Hetente mattrészegre issza magát, de nem sűrűn... mivan?!
Az azért elég gáz, akármennyi idős is legyen.
A párom is néha túllő a célon, de az max. kéthavonta egyszer, sőt... nem hetente.
Babám, az, hogy picit be van csiccsenve, vagy részeg két teljesen különböző dolog!
Ne keverd, ha átmegy hozzád dumálni, és értelmesen tud beszélni, nem artikulálatlanul, meg vigyorogva, mint egy hülye, akkor NEM részeg, max. spicces.
A szüleidnek pedig igencsak feltűnne - pontosan másnap délelőtt, mikor félholtam nyávog egy aszpirin után.
Az én szüleim sem tudták régen, hogy a bátyám épp melyik drogot próbálta ki... Nekem megsúgta, én meg csöndben voltam... Simán elmesélte az aktuális kalandjait is, részletesen, volt ott ám pár cifraság :)
Aztán egy nap észhez tért.
Bár így sok év után most is úgy néz ki, mint aki tol valamit, de ennyi erővel lehet álmos fáradt kielégült fejű is (de azt meg nonstop hogy? LOL) szóval már csak annyi szenvedélye van hogy több liter energiaital meg a kaja... Mire nyugdíjas lesz lesz normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!