Komolyan vannak ilyen életképtelen emberek? Jézusom...
Mondd, hogy kamu!
Rakj fel egy nagy labasba vizet, tegyel bele sot, olajat, nehogy osszetapadjon amikor forr a viz a spagetti mehet bele. Par perc utan megpuhul es ki is veheted.
Anno amikor megkivantam a bolognait/milanoit de tudtam, hogy csak en eszem megcsinaltam magamnak egy kis martast.
Mivel daralthus gondolom nincs, sonka is megteszi. Apro darabokra osszevagod, egy kis fej hagymat , fokhagymat szinten, repat es egy kis zellert is lehet ha van otthon. A legfontosabb a paradicsompure. Altalaban jo edes, szoval majd a fuszerezes fontos lesz. Eloszor a hagymat uvegesre piritod az olajon, utana mehet a fokhagyma es a tobbi zoldseg , amikor mar lassan puhul dobd ra a sonkat. Utana soval, borssal, oreganoval, bazsalikommal izesitsd, ha ugy latod tul suru kicsit onts, hozza egy kis vizet. Vard meg amig rottyan egyet, utana mar lehet enni.
Ez egy elegge leegyszerusitett valtozat, par perc alatt keszen van. Nem kell ketsegbe esni elofordul az ilyen. 13-14 evesen pedig mar megtudsz egy ilyet konnyu etelt fozni.
Mennyi gyökér ember válaszolgat itt. A legnagyobb sikeretek ez legyen, hogy egy kislányt kioktattok arctalanul. Aztán ha a ti kajátokat enné meg valaki mondjuk munkahelyen, itt rínátok. :P
Kérdező: cseszd le, tudom milyen érzés ez, önzőség. Vagy legközelebb dugd el az ő kajáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!