Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha ilyen a...

Mit csináljak ha ilyen a testvérem?

Figyelt kérdés

Apától kaptam karácsonyra Sims4 et.

A közös családi gépre nem megy el ezért a testvérem laptopjára töltöttük. De ő teljesen kisajátítja, nem engedi hogy játszak vele. Ráadásul ő egész nap játszik vele. Anya is rászólt de nem fogad szót neki és ha szólok neki hogy szeretnék játszani folyton elkezdi mondani hogy ma ordibáltam vele meg beszóltam neki ami nem is igaz. Mit tehetnék hogy végre játszhassak a saját játékommal?

Én 14/l ő 11/f

A válaszokat előre is köszi.

2017. febr. 5. 16:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Tanul normálisan az tesód? Ha nem, akkor ez jó alkalom arra, hogy elkobozzátok tőle a laptopot. Egyébként neked nincs laptopod, azon esetleg nem menne a játék? Vagy egyezzetek meg, hogy együtt játszotok, én is így csinálom a húgommal. megcsináljuk egymást simként és úgy játszunk :D
2017. febr. 5. 16:48
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
11 évesnek "saját" laptop? Mert még ha a gyerekeké azt megértem, de így.. Na mindegy. Amúgy mondd meg neki, hogy elrontod a gépét, ha nem hagy játszani, csak észhez tér. De, mivel te vagy az idősebb, simán el is verheted.
2017. febr. 5. 17:01
 3/15 A kérdező kommentje:

Nincs saját laptopon és nem tanul rendesen:(

De köszi a tanácsot.

2017. febr. 5. 17:02
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 Ha megpróbálom bántani a tesóm anya elkezd pofozni meg ordibálni. Ha meg azt mondom a tesómnak hogy elrontom a laptopját nekem azt mondják anyával együtt hogy nekem kell kifizetenem.
2017. febr. 5. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
jaa, hogy akkor ő a mostoha tesód? Így neccessebb, mert gondolom akkor a laptopot nem feltétlen a családi kasszából kapta. Rosszul áll a szénád, az egyetlen dolog, hogy ledumálod az öcsikével valahogy; esetleg adsz neki valamit, amivel leköti magát.
2017. febr. 5. 17:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Töröld le a játékot, hiszen a tiéd, akkor ne ő nyúzza szét.

Nincs esetleg egy közel lakó "gémer" barátod, akihez átmehetsz? Töltsd fel az ő gépére, és játsszatok ketten. (mint én meg a barátnőm :D)

2017. febr. 5. 17:33
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Én még attól adnék neki egy jó nagy pofont már nem azért...aztán mehet az anyudhoz panaszkodni. Ez általában úgy van a normálisabb családokban hogy a kisebb gyerek befogja a pofáját és szót fogad a nővérének vagy a bátyjának. Miért nem neveled meg???
2017. febr. 5. 17:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Ő az igazi tesóm. De sajnos őt nem érdekli ha bántom akkor sem tartja a száját mert anya nekem úgy is büntetést meg pofont ha bántom. És még hazudozik is és ő anya kiskedvence. De szerencsére most megengedte.
2017. febr. 5. 18:08
 9/15 A kérdező kommentje:
*Pofont ad
2017. febr. 5. 18:09
 10/15 anonim ***** válasza:
12%
Ez legyen a legnagyobb problémád az egész életed során
2017. febr. 5. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!