Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha ilyen a...

Mit csináljak ha ilyen a testvérem?

Figyelt kérdés

Apától kaptam karácsonyra Sims4 et.

A közös családi gépre nem megy el ezért a testvérem laptopjára töltöttük. De ő teljesen kisajátítja, nem engedi hogy játszak vele. Ráadásul ő egész nap játszik vele. Anya is rászólt de nem fogad szót neki és ha szólok neki hogy szeretnék játszani folyton elkezdi mondani hogy ma ordibáltam vele meg beszóltam neki ami nem is igaz. Mit tehetnék hogy végre játszhassak a saját játékommal?

Én 14/l ő 11/f

A válaszokat előre is köszi.

2017. febr. 5. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Itt nem a tesód a legnagyobb probléma, hanem az anyátok. Tipikus, hogy a kis elkényeztett majom öcsikéd a kedvence. Sok nő ilyen anya sajnos. Undorítóan elvakult. Az apád pedig egy papucs, hogy ezt hagyja. Szánalmas, hogy egy 11 éves gyerek parancsolgat a családnak. Ráadásul nem tanul jól (és bármibe lefogadom a házimunkára is cseszik) és erre a 0 teljesítményre anyád kinyalja a kis fenekét, mert laptoptól kezdve mindent megad neki. Nem baj. Ezt majd vissza kapja az élettől mindkettő. A fiú egy rohadt nagy pofont az élettől, az anya pedig egy hálátlan, pofátlan kölyköt.
2017. febr. 5. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem "kisajátítja a laptopot", hanem az övé a laptop. Elég fura úgy venni valakinek ajándékot, hogy a használatához másvalaki szívességére szorul (egyáltalán meg volt ez vele beszélve előre? Mert ez kb. úgy jön le, mintha vennék egy hintaágyat valakinek, akinek nincs is kertje, erre ő természetesnek venné, hogy akkor felállíthatja valaki más kertjében és bármikor bejárhat.) Legközelebb kérj saját laptopot magadnak, öcsédéről meg töröld le a játékodat.
2017. febr. 6. 05:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Az öcsém azért kapta a laptopot mert a szüleim elváltak. És elköltöztünk. Én új bútorokat kaptam de ő laptopot kért. Anya mindkettőnknek nem vett volna laptopot.
2017. febr. 6. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem töltsd hasznos dolgokkal az idodet. Játssz akkor amikor a tesod nincs otthon de en biztosan nem vennék a gyerekemnek számítógépes játékot. 20 éves vagyok, ha valamiért hálás vagyok apámnak az az, hogy határozottan tiltotta az ilyeneket.
2017. febr. 7. 00:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó pont hogy rossz az hogy tiltotta :) Nem tiltani kell a számítógépes játékokat hanem korlátozni hogy mikor és mennyit játszhat vele a gyerek. Ha erre képtelen a szülő és inkább meg sem engedi ott enyhe gondok vannak :D
2017. febr. 7. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!