Mit csináljak a testvéremmel?
Először leszögezném, hogy semmilyen anime rajongót nem áll szándékomba megbántani, csak mi nem bírjuk, ha valaki ezen fennakadna.
12 éves kislány, már van telefonja, így tud beszélgetni Viberen a barátaival. Először ott kezdődött, hogy noszogatták, hogy legyen többet facebookon, töltse már le az instagrammot, selfizzen többet, sok mindent, köztük az animet is ráerőltették az osztálytársai, pedig a testvéremmel utáljuk (elnézést, ízlések és pofonok) azt a műfajt. Szegényke meg annyira be akar illeszkedni, hogy mindent megtesz ezért. Mondok egy konkrét példát, nyáron megkérdeztem, Ő szereti-e még, cuki-e szerinte Micimackó? Ő erre azt felelte, hogy igen. Én megkérdeztem, hogy ha a többiek azt mondanák, hogy a micimackó béna, akkor elmondanád ezt nekik? Ő vállvonogatva nemet mondott.
Szeretném megelőzni a bajt, hogy mégjobban rányomjanak dolgokat, hogy már cigit adjanak a kezébe stb...
De hiába mondok neki bármit, oké, oké, lezárja a témát...
Meg tudom érteni, én is próbáltam beilleszkedni, csak én megálltam egy határnál. De nővéreként felelősséget érzek, hogy megvédjem a többi gyerektől... Ti mit tennétek a helyemben?
14/L
Aranyos, hogy ennyire szereted és megakarod védeni a húgodat! :)
Szerintem a szüleiteknek szólni kéne, ha esetleg még nem tetted meg. Esetleg beszélhetnél az osztálytársaival. :)
Szia! Jó látni hogy még van ahol szeretik egymást a testvérek :)
A legjobb mód mindig a példa. Ha azt látja hogy a nagy és okos nővére nem tesz meg valamit csak az osztálytársak kedvéből, akkor ez előbb utóbb rá is ragadni fog és titeket meg közelebb hoz egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!