Mit csináljak a testvéremmel?

Milyen idősek és milyen neműek vagytok?
Egyébként kéne neki egy nevelő célzatú pofon és észhez tér.

Jaj te szegény. Nem is értem hogy lehet mindenki ilyen önző körülötted... Hogy van pofájuk nem azt csinálni amit te akarsz? Itt mindenki egoista, csak te nem... Remélem fogod hogy ez irónia akart lenni.
"még tiszteletben sem tartja, hogy nekem csöndre és nyugalomra van szükségem " Ő meg beszélgetni szeretne. Te miért nem tarod tiszteletben?
" nem tudom át hívni barátomat, mert nem képes a nappaliban aludni pedig már számtalanszor megkértem rá"
Mire föl dobnád ki a SAJÁT szobájából? Mire föl van neked több jogod ott lenni mint neki? Ha szexelni akarsz oldd meg máshol.

Elég fura emberek vannak itt..
Hétköznap egyedül van otthon a tesó. Övé az egész szoba. Szerintem megtehetné, hogy legalább hétvégén kicuccol.
Mondjuk ami ennél is betegebb, hogy 2 felnőtt(és gondolom különnemű, de ez már mindegy) ember egy szobán osztozkodik.
Másrészt, aki otthon lakik(vagy bárhol) ugyanúgy kötelessége van. Miért a kérdezőt kell oltani, ha a tesó közben egy rendetlen lusta dög?
Egyébként nem egyedi az eseted. Nálam majdnem ugyan ez van, annyi különbséggel, hogy én külön szobában vagyok. Viszont tesóm és anyám helyett is én takarítok, miközben lenne jobb dolgom is, mert iskola mellett dolgozom, meg vannak egyéb dolgaim is és volt olyan, hogy kellett volna a laptop tanuláshoz, de a tesóm elvette és úgy felidegesített, hogy elborult az agyam és jól megpofoztam(mindketten lányok vagyunk). Utána nekiállt csinálni itthon valamit meg hagyott tanulni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!