Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a testvéremmel?

Mit csináljak a testvéremmel?

Figyelt kérdés
Hétköznap koliban vagyok így akkor nem igazán zavar, de hétvégente nagyon. Egy szobában vagyok a testvéremmel és amellett, hogy mostanában elég rendetlen még tiszteletben sem tartja, hogy nekem csöndre és nyugalomra van szükségem amikor itthon vagyok. Egyszerűen nem tudok már mit kezdeni vele egy perc nyugtom nincs tőle, mert amikor nem helyette meg utána takarítok/főzök/mosok akkor beszél hozzám, de olyan dolgokról amiknek sok értelme nincs. Nagyon szeretném, ha anyukámék bele egyeznének abba, hogy legalább egy gipszkartonfallal az én részemet leválasszuk, mert habár nem teljesen hangszigetelős, de legalább egyedül lehetnék. A másik ami nagyon idegesít, hogy nem tudom át hívni barátomat, mert nem képes a nappaliban aludni pedig már számtalanszor megkértem rá mindig azt mondja, hogy legyek barátomnál, de én már úgy érzem, hogy túl sokat vagyok náluk és szeretnék itthon is lenni.

2016. szept. 24. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Milyen idősek és milyen neműek vagytok?

Egyébként kéne neki egy nevelő célzatú pofon és észhez tér.

2016. szept. 24. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
ő 20 én 18 :D de kicsit néha úgy érzem, hogy én vagyok az idősebb:D
2016. szept. 24. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
A testvérednek joga van a saját szobájában, a saját ágyában aludni. Kefélj a barátoddal máshol!
2016. szept. 24. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Azért nehogy már ő járkáljon lábujjhegyen hétvégén, mert te otthon vagy. És igen, joga van a saját ágyában aludni. Kicsit őnzőnek érzem a problémád. Nem csak neki kellene alkalmazkodnia hozzád, hanem egymáshoz.
2016. szept. 24. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

Jaj te szegény. Nem is értem hogy lehet mindenki ilyen önző körülötted... Hogy van pofájuk nem azt csinálni amit te akarsz? Itt mindenki egoista, csak te nem... Remélem fogod hogy ez irónia akart lenni.

"még tiszteletben sem tartja, hogy nekem csöndre és nyugalomra van szükségem " Ő meg beszélgetni szeretne. Te miért nem tarod tiszteletben?

" nem tudom át hívni barátomat, mert nem képes a nappaliban aludni pedig már számtalanszor megkértem rá"

Mire föl dobnád ki a SAJÁT szobájából? Mire föl van neked több jogod ott lenni mint neki? Ha szexelni akarsz oldd meg máshol.

2016. szept. 24. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Elég fura emberek vannak itt..

Hétköznap egyedül van otthon a tesó. Övé az egész szoba. Szerintem megtehetné, hogy legalább hétvégén kicuccol.

Mondjuk ami ennél is betegebb, hogy 2 felnőtt(és gondolom különnemű, de ez már mindegy) ember egy szobán osztozkodik.

Másrészt, aki otthon lakik(vagy bárhol) ugyanúgy kötelessége van. Miért a kérdezőt kell oltani, ha a tesó közben egy rendetlen lusta dög?

Egyébként nem egyedi az eseted. Nálam majdnem ugyan ez van, annyi különbséggel, hogy én külön szobában vagyok. Viszont tesóm és anyám helyett is én takarítok, miközben lenne jobb dolgom is, mert iskola mellett dolgozom, meg vannak egyéb dolgaim is és volt olyan, hogy kellett volna a laptop tanuláshoz, de a tesóm elvette és úgy felidegesített, hogy elborult az agyam és jól megpofoztam(mindketten lányok vagyunk). Utána nekiállt csinálni itthon valamit meg hagyott tanulni is.

2016. szept. 24. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Már nem azert, de egesz héten otthon van nem hiszem, hogy annyira nekem kene alkalmazkodnom. Ráadásul nem azt mondtam, hogy hozzá se szólok és nem beszélgetek vele szoval szerintem semmi rosszat nem teszek azzal, hogy szeretnék egy kicsit egyedül lenni hétvégente mert a koleszban a szobatársaim nem a legcsendesebb emberek. Nem külön neműek vagyunk mind ketten lányok, eddig nem is volt nagyon probléma belőle, de amióta ebben a koleszban vagyok és egész nap masok problemajat hallgatom es egy perc nyugtom nincs es tanulni sem tudok jelenleg tényleg rosszul érint ez. Lehet mondani, hogy önző vagyok meg egoista bár hozzá teszem egyikőtök sem ismer, de szerintem nem nagy kérés az, hogy havonta ketszer kint aludjon a nappaliban.
2016. szept. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!