Szóljak öcsémnek, hogy koszos a füle?
Figyelt kérdés
Holnap, még suli előtt találkozik egy lánnyal. Elég igénytelen a testvérem, a találka előtt már nem is fog fürdeni, de ma észrevettem, hogy... olyan a füle. Legalàbb emiatt csak szólnom kéne, hogy ne égjen be, vagy túl kínos lenne számára, ha ezt a nővérétől hallaná?2017. jan. 15. 20:40
1/6 anonim válasza:
Szólj!!!
Ennyire igénytelen nem lehet!
2/6 anonim válasza:
Igen szólj max egy fél napig megsértődik. Inkább tőled hallja. Én mindig szólok a tesómnak ha koszos a füle vagy ha észreveszek egy morzsát vagy koszt az arcán ahogy ő is szól nekem .
3/6 anonim válasza:
NE SZÓLJ NEKI!! És a kislány miatt ne szólj! Szerencsétlen nem érdemli meg, hogy egy igénytelen fazonnal tervezzen hosszú távra. Derüljön csak ki mielőbb!
4/6 anonim válasza:
Igen, szólj neki. Tanuljon egy kis igényességet.
5/6 anonim válasza:
Alapvető dolog, hogy az ember megfeleljen legalább az alapszintű higiénés elvárásoknak. Gondolom az öcsédnél a WC után sem szokás a kézmosás. Én a te helyedben nem szólnék ne, döbbenjen rá saját maga. Talán ezek hatására megtanul rendesen tisztálkodni.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mi van a testvérekkel, nagyon elpuhult mindenki. Az én időmben oltogattuk egymást orrba-szájba, és kb. a húgom volt az egyetlen, aki őszintén megmondta, ha valami nem áll jól nekem, vagy maszatos vagyok, vagy kócos a hajam...
Nyilván ő olthat amennyit akar, de azt nem hagyja, hogy mások előtt lejárassam magam.
Mondd meg neki (ha nem olyan a kapcsolatotok, akkor finoman), hogy a lányok NAGYON ADNAK a higiéniára, azt tanácsolod, hogy zuhanyozzon le, és különösen figyeljen a fülére.
Ha te nem mondod neki, előbb utóbb más fogja, és az jobban szíven üti majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!