Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet csinálni egy ikertes...

Mit lehet csinálni egy ikertestvérrel akinek hiszti rohamai vannak 17 évesen?

Figyelt kérdés

Már egészen apró dolgokon is kiakad ( csak olyanokon amit én vagy édesanyám teszünk), elkezd kiabálni, ócsárólni és az a fő gond, hogy társaságba is.Például ma átmentünk a közeli ismerőseinkhez, az ágyon feküdtünk hárman, beszélgettünk.

Ő egy szagatott farmert viselt amin én egy rojtot véletlenül elszakítottam és ment a hiszti, hogy most hogyan néz ki a farmerja meg satöbbi (egyébként azt a farmert félévente egyszer veszi fel).

Az egész kezdett nekem már iszonyú kínossá válni, egyszerűen nem vette észre magát, hogy hogyan viselkedik így inkább eljöttem onnan mert annyira szégyelltem azt ahogyan viselkedik.

2016. dec. 25. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Talan nem artana kideriteni, mi a "hiszti" oka. Vagy haragszik valami korabbiert, vagy nagyon faradt, vagy stresszes, vagy feszult a kozeletekben valami miatt, vagy a hormonjai megborultak, vagy szerelmi banata van stb...
2016. dec. 25. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

lekeverni neki két atyai pofont.

a hisztit a 3évesemtől sem viselem el,

2016. dec. 25. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
A példád elgondolkodtató. Hogy lehet véletlenül kárt okozni? Miért hiszti az, ha nem tetszik neki a te károkozásod? Nem kéne kicsit magadba szállni?
2016. dec. 25. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Semmilyen látható kárt nem tettem a farmerjában, konkrétan egy cérna szálat szakítottam el és azért nem volt szándékos mert annyira feszült a lábán az a cérnaszál, hogy hozzá értem és elszakadt.
2016. dec. 26. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
van valami mélyebben gyökerező problémája, amit senki nem hallgat meg, különösen az anyukája, ezért haragszik rá és nem tudja kontrollálni magát, másrészről meg így legalább rá figyeltek.
2016. dec. 26. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyengébb idegrendszerű lehet, mint te (ikreknél gyakori).

Kérd meg a szüleidet, hogy vizsgáltassák ki, ha ez többször előfordul.

2016. dec. 26. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:

leorditani a fejét

meg kel mondani szép nyugotan hogy ne viselkedjen úgy mint egy elmebeteg

2017. jan. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!