Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan viseljem el a testvérem...

Hogyan viseljem el a testvérem piszkálódását?

Figyelt kérdés

Van egy 25 éves nővérem aki ellenzi a 3 éves kapcsolatomat. Első perctől nem tetszik neki a dolog, pedig szerintem semmi kivetnivaló nincs benne. Nagyon sokszor megszólt már miatta és azt is kijelentette, hogy ő nem fogja hagyni, hogy a barátomhoz költözzek. A valódi okát nem tudom de szerintem az a problémája, hogy a barátom szegény családból származik és nem élnek nagylábon, ennek ellenére mindenük megvan. Utalt már erre, ahogyan anyukám is. Mi sem vagyunk gazdagok. Teljesen különbözünk a testvéremmel. Míg ő a tökéletességre törekszik, a saját lakásra, nagyon jó munkahelyre addig én inkább az emberi kapcsolataimat, családalapítást részesítem előnyben. Nem felelőtlenül de gondolom értitek. Nekem se szimpatikus az ő barátja akivel már 5-6 éve együtt van de mégsem szóltam soha egy rossz szót se akkor elvárnám azt, hogy ő se szóljon bele a mi kapcsolatunkba. Ők már összeköltöztek így 1-2 havonta szoktunk csak találkozni de nem bírja ki sose, hogy ne mondjon valamit, már nagyon elegem van belőle. Szerintem sose fog minket elfogadni. Biztos cirkuszolni fog ha egyszer összeköltözünk. Nekem megfelel a barátom, ha nem így lenne már nem lennénk együtt. Amúgy nem is ismeri igazából de nem is akarja megismerni...ha itthon van a nővérem és a barátom is akkor flegmán beszél vele meg rosszul vagyok attól ahogy néz rá. Én érzem magam kellemetlenül és én kérek bocsánatot a barátomtól. Ok nélkül utálja vagy mi. Ez csak azért "vicces" mert mindig a nővérem mondja, hogy milyen gonoszak meg hülyék az emberek, közben meg ő csinálja a hülyeséget ezzel a viselkedésével. A barátom tényleg nem csinált semmit, korábban nem ismertük és olyan közös ismerőseink sincsenek akik mondhattak volna bármit is. Nem értem az ellenségeskedését.

20/L

2016. dec. 2. 16:44
 1/3 Argloss ***** válasza:

Nem kell elviselned. Ne találkozz vele.

Gondolj bele. Egy ember aki undorítóan bánik valakivel akit szeretsz, figyelmen kívül hagyja az érzéseidet, kellemetlen helyzetbe hoz stb. Miért is kellene ezt elviselned!?

2016. dec. 2. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor tudod hogy mennek haza a nővéredék, menjetek el otthonról. Ha többször nem talál otthon és rákérdez, akkor mond el neki, miért ne akarsz vele találkozni
2016. dec. 2. 17:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mivel ő hétköznap dolgozik és messze lakik, én meg többnyire csak hétvégén tudok találkozni a barátommal így legtöbbször elkerüljük egymást.
2016. dec. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!