Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet kezdeni a viselkedés...

Mit lehet kezdeni a viselkedészavaros agresszív bátyámmal? 14l

Figyelt kérdés
Folyamatosan terrorizál szavakkal, és néha bánt is. Múltkor folytogatott, máskor pofont adott. Apa messze él, nem tartjuk a kapcsolatot, mert egy semmirekellő ember. Anya nem segít. 21 éves a bátyám, és a barátnőit is rendszeresen megverte. A 8 éves öcsémet is hergeli, cseszteti állandóan. Anya pedig csak a pasijaival van elfoglalva. Mit tegyek? Valami hatóság segíthet?!
2016. nov. 27. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Jelentsd fel a rendőrségen. 21 éves vagyok én is, de én személy szerint kitaposnám a bátyád belét. A barátnői verése sem elfogadható egyáltalán, nem hogy a SAJÁT testvérét bántsa.
2016. nov. 27. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rrndőrség. Az őrsön majd keménykedhet a rendőröknek.
2016. nov. 27. 10:41
 3/10 A kérdező kommentje:
14 évesen feljelenthetem? Nem fognak kiröhögni?!
2016. nov. 27. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Hát figyelj a bicikli tolvajokat mindet elengedik, egyet nem csuktak még le, ebből nekem az jön le, hogy a kisebbség (és a) bünőzők érdekeit védik, de testi sérétst lehet komolyan vesznek, próbáld meg a feljelentést, veszteni valód nincs.
2016. nov. 27. 11:36
 5/10 Andi80018 ***** válasza:
Szólj a tanárodnak, vagy más felnőtt családtagnak, hogy segítsen, szerintem a családvédelemnek kellene bejelenteni, ha komoly a probléma. Minden országrésznek van kihelyezett szerve. Csak keress rá, és kérjetek segítséget.
2016. nov. 27. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
uristen ez beteg egy ember lehet, mond neki menjen el egy diszkoba vagy kocsmaba es ott kemenykedjen mas ferfiakal, ne teged meg mas csajokat verjen, am majd figyeld meg egyszer valaki ugy megfogja verni hogy foga nem marad, ezt meg visszakapja az elettol
2016. nov. 27. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
am ha feljelentest teszel az jo mert mar felnott a batyad igy a birosag kenyszeritheti hogy koltozzon el toletek.
2016. nov. 27. 11:52
 8/10 Theophilius válasza:
Igen, a 7-esnek igaza van! Ne sajnáld azért mert a bátyád, ő sem sajnál téged! Egy normális nagy testvér megvédi a húgát, nemhogy még bántaná. Grrr..!
2016. nov. 27. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha sikerül pár volt barátnőt is meggyőzni hogy tanuskodjon az már csak hab a tortára, ha olyan a sérülés ami látszik szintén, mindenképp jelentsd, ha nem teszed a következő barátnőit is verni fogja és egyszer a gyerekeit is.

Ahogy első is mondta, 20 éves csaj vagyok de még én is kitaposnám (vagy kitapstatnám, tudok olyanokat akik nem tisztelik ezt a viselkedést) a belét.

2016. nov. 27. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
9: Akkor téged jelenthetne fel és még neked lenne belőle bajod...:(
2017. ápr. 23. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!